Skip to main content

Malaysia Online Boutique



 Sejahteralah ke atas kamu.




Your Fav Malaysia Online Boutique

Perasan tak, sejak 4-5 tahun kebelakangan ini, fenomena ‘online shopping’ telah melanda Malaysia dan sehingga kini, semakin banyak nama-nama kumpulan e-commerce yang besar semakin dikenali. Bermula dengan e-bay, amazon dan zippo (yang tertumpu di negara-negara barat), pasaran Asia kini meriah dengan kehadiran ZALORA, Lazada, HotelQuickly dan banyak lagi. 




Untuk penggemar fesyen khususnya, I would say ZALORA merupakan my fav Malaysia Online Boutique. Dikenali sebagai Asia’s leading online fashion destination, ZALORA kini juga terdapat di seluruh rantau Asia merangkumi Malaysia, Singapura, Indonesia, Thailand, Filipina, Vietnam, Taiwan dan Hong Kong.



Bagi yang masih belum pernah membeli-belah secara online di ZALORA, rebut peluang ini untuk menikmati pengalaman online shopping  yang termudah dan selamat dengan membawakan rangkaian pakaian, beg, kasut serta produk penjagaan untuk lelaki dan wanita.



Bagi anda yang ingin membeli secara on-the-go pula, aplikasi ZALORA kini boleh dimuat turun untuk peranti iOS dan Android secara percuma. Tunggu apa lagi? Feel free to visit laman web ZALORA Malaysia hari ini juga untuk menikmati perkhidmatan penghantaran secara PERCUMA terus ke rumah anda :)

Comments

  1. I pun dah lama terjebak sama. Ingatkan takda masa nak keluar shopping, akaun bank makin banyak digit rupanya tidak juga. Zalora I suka sangat. Lazada lagilah suka. Itu yang hak besar, yang hak kecil-kecil pun banyak sangat suka's' *_*

    ReplyDelete
  2. pnh shopping kat zalora 2 thn lps rsanya.. harga baju asya y lya beli murah giler..tp kualiti..superb

    ReplyDelete
  3. xpenah shopping zalora, lazada baru aje
    tu pun sebab menang voucher =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Popular posts from this blog

Bolehkah Wanita Hamil Menggunakan Minyak Panas Atau Minyak Angin?

Sejahteralah ke atas kamu.. Pernah sewaktu mengandungkan Luth dulu, aku minta minyak panas di klinik untuk sapu pada pinggang aku yang sakit kerana dah semakin sarat. Semasa aku ingin mengambil minyak tersebut di kaunter ubat, nurse yang bertugas tu pesan kepada aku, pompuan mengandung tak boleh pakai minyak panas terutamanya yang berwarna hijau. Takut nanti anak jadi hijau. Aku tak sure dia cakap betul-betul ke memain. Tapi muka dia serius dan katanya lagi, itu mak dia yang pesan. Aku dah take note la kat situ pasal minyak panas ni. Tapi pasal warna hijau tu, ada kena mengena ke? Heheh. Tak pernah pulak aku jumpa manusia berkulit hijau melainkan Incredible Hulk. Wanita mengandung memang selalu la akan rasa sakit-sakit pinggang, sakit tulang punggung, bisa-bisa kaki, rasa lenguh badan dan rasa tidak selesa pada perut mungkin sebab perut bergas atau kita biasa panggil angin. Itu sebahagian je aku bagi contoh penyakit yang ibu mengandung alami.  Biasanya bila rasa sakit

Pasal Ayam Pun Nak Berkira

Sejahteralah ke atas kamu... Saya ni banyak kerenah. Ada benda-benda yang saya memang sangat berkira padahal benda tu benda remeh je. Contohnya kalau makan ayam goreng di KFC,  saya mesti akan request bahagian ayam ' wing ' dan 'rib ' kat kaunter KFC tu. Sebab part ayam yang saya suka hanya part dada dan ke atas je. Wing tu semua tau la adalah kepak ayam bukan kepak biri-biri . Rib plak saya tau ramai yang tak biasa guna perkataan rusuk tu. Saya ni, kalau dapat bahagian ayam yang saya tak suka, saya boleh badmood 44 hari. Sama jugak kalau makan kat restoren biasa. Kalau mula-mula saya nak makan ayam, tetiba tengok ketul-ketul ayam yang tinggal tu semua part yang daging lembik, saya sanggup tukar makan ikan. Saya tau ramai yang suka part pinggul ayam sebab dagingnya lembut dan rasa ayam lebih terasa kat bahagian situ. Bukan la takleh makan terus. Cuma kurang suka je. Yang penting ayam tetap ayam. Ye tak.  Korang jangan le kata saya berlagak + memilih + cerewet w

Panduan Memilih Buah Oren - Hanya Untuk Orang-orang Yang Belum Tahu

Sejahteralah ke atas kamu... Jika membeli buah oren sama ada untuk dibuat jus atau untuk dimakan begitu sahaja, pasti akan terasa berangin je seluruh badan apabila buah oren yg dibeli tersebut rasanya masam, betul tak? Ada orang kata oren Sunkist manis[*hanya sekadar memberi satu contoh]. Tapi kenapa kalau kita beli oren Sunkist, tak pernahnya nak manis. Kadang-kadang je manis, dan selalunya bapakkkk le masam. Why? Adakah salah Sunkist? Bagaimana nak tahu buah oren itu manis atau masam sebelum kita membayar harganya dan bawa pulang ke rumah dan makan kemudian terperanjat sampai bersimpul gigi sebab terlampau masam buah oren itu? Sebenarnya kalau nak pilih oren yang manis dan sedap dimakan, bukan dilihat pada jenama buah oren itu. Sunkist itu hanyalah jenama. Tapi yang membezakan tahap kemanisan buah oren adalah JENISnya. Tidak kiralah sama ada jenama buah oren itu Sunkist, Blue Field, King B, King Crown atau Tat Sing [eh, Tat Sing tu jenama selipor Jepun.], yang penting sila pastikan