Iklan! Iklan! Sila Click!

23 November 2011

Membuat Aku Terpinga

Sejahteralah ke atas kamu...

Ingat lagi tak entry Puss In Boots? Sape lupa, click kat Puss In Boots ni.

Rasanya kamu boleh agak kenapa saya buat entry tu. Tujuannya semata-mata nak dapatkan tiket percuma untuk tengok filem tu. Huuuwaaa... Tapi lama saya tunggu. Tak jugak dapat invitation. Saya tengok blog orang lain yang masuk contest tu, dah dpt dah invitation. Sedih je rasa. Ye la.. Siapa la saya di mata NuffNang. Visit per day pun ciput je. Tersisih je rasa.

Pastu kalo dah takde tu, saya redha je la kan. Mungkin entry itu tak sebaik orang lain. Saya cuti sejak Khamis lepas. Balik kampung. So, tak online. Mana-mana entry yg keluar selepas hari Khamis, itu maknanya auto-publish. Baru je hari ni saya masuk keja.

Tadi saya check email, saya tengok, kenapa le inbox Yahoo saya asyik kosong je. Sampaikan SPAM pun tak de. Email tetap daripada Irfan Khairi pun takde. Aneh betul. 6 hari saya tak check inbox. Takkan la notofication Facebook pun takdop. Takkan Global Market Test dah takde survey untuk saya?

Pastu, saya nampak kat list dalam email saya ada 1 menu baru berlabel '-BoxBe Waiting List'. Saya buka, tengok2 rupanya semua email yang baru dia sumbat dalam tu. Termasuk le invitation Puss In Boots... Huuwaaaaaaaaaa... Dah terlepas. Tayangan Puss In Boots tu semalam [22/11/2011], tapi saya baru tau email tu hari ni [23/11/2011]. Nampaknya, memang bukan rezeki saya. Apa-apa pun, thanks to Nuffnang sebab bagi jemputan 2 tiket tu. So, tak jadi la saya nak boikot contest Nuffnang. [ko ingat nuffnang kisah kalo ko boikot?]





BoxBe tu apa benda pun saya tak tau. Tapi sebelum ni saya ada register benda ni masa nak send email kat kawan saya. Tak tau plak ini effect dia. Hinsss... Marah ni.

2 comments:

  1. tak apa , lain kali insyallah dapat lagi kan :)

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah Mia. Kena berusaha lebih gigih la pasni.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...