Iklan! Iklan! Sila Click!

23 February 2015

Malaysia Online Boutique



 Sejahteralah ke atas kamu.




Your Fav Malaysia Online Boutique

Perasan tak, sejak 4-5 tahun kebelakangan ini, fenomena ‘online shopping’ telah melanda Malaysia dan sehingga kini, semakin banyak nama-nama kumpulan e-commerce yang besar semakin dikenali. Bermula dengan e-bay, amazon dan zippo (yang tertumpu di negara-negara barat), pasaran Asia kini meriah dengan kehadiran ZALORA, Lazada, HotelQuickly dan banyak lagi. 




Untuk penggemar fesyen khususnya, I would say ZALORA merupakan my fav Malaysia Online Boutique. Dikenali sebagai Asia’s leading online fashion destination, ZALORA kini juga terdapat di seluruh rantau Asia merangkumi Malaysia, Singapura, Indonesia, Thailand, Filipina, Vietnam, Taiwan dan Hong Kong.



Bagi yang masih belum pernah membeli-belah secara online di ZALORA, rebut peluang ini untuk menikmati pengalaman online shopping  yang termudah dan selamat dengan membawakan rangkaian pakaian, beg, kasut serta produk penjagaan untuk lelaki dan wanita.



Bagi anda yang ingin membeli secara on-the-go pula, aplikasi ZALORA kini boleh dimuat turun untuk peranti iOS dan Android secara percuma. Tunggu apa lagi? Feel free to visit laman web ZALORA Malaysia hari ini juga untuk menikmati perkhidmatan penghantaran secara PERCUMA terus ke rumah anda :)

3 comments:

  1. I pun dah lama terjebak sama. Ingatkan takda masa nak keluar shopping, akaun bank makin banyak digit rupanya tidak juga. Zalora I suka sangat. Lazada lagilah suka. Itu yang hak besar, yang hak kecil-kecil pun banyak sangat suka's' *_*

    ReplyDelete
  2. pnh shopping kat zalora 2 thn lps rsanya.. harga baju asya y lya beli murah giler..tp kualiti..superb

    ReplyDelete
  3. xpenah shopping zalora, lazada baru aje
    tu pun sebab menang voucher =)

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...