Iklan! Iklan! Sila Click!

05 May 2014

It's Today My Special Day

Sejahteralah ke atas kamu...

Hari ni, dah cukup tigeplohempattahon aku bernafas-tido-jatuh-bangun-hepi-sedih-gemuk-kurus-derita-bahagia-makan-minum-nyahtinja-buang masa-buatjahat-buatbaik dan segalanya di dunia ni. Aku tau korang mesti akan wish happy birthday kat aku kalau korang tau hari ni harijadi aku. Kan? Jadi, aku ucapkan terima kasih la untuk yang sudi nak wish.

Bagi aku, hari ulang tahun kelahiran aku ni tiada apa pun yang istimewa. Tetap juga hari yang biasa seperti semalam dan akan datang. Eh, sudahlah. Malas plak aku nak cerita panjang2 luahkan perasaan ke apa. Buang masa korang je nak baca. 

Cuma, aku ingin ucapkan terima kasih untuk semua orang yang ada dalam hidup aku yang membahagiakan aku dan banyak membantu dan mangajar aku erti kehidupan. Cheyywahhh gitu.


23 comments:

  1. 'Selamat Hari Jadi! Selamat Hari Jadi! Selamat Hari Jadi, Lyd! Selamat Hari Jadi! ' (ahhh, dah tua-tua ni nak nyanyi lagu Selamat Hari Jadi pun semput tau!) Awak baru 34tahun aje....mudalah lagi tu.... Jap nak kira umur kita berapa pulak tahun depan....

    Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, sentiasa bahagia bersama keluarga dan hidup dalam penuh keberkatan.

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir Lyd. Smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik dan diberkati kehidupan didunia dan akhirat ☺

    ReplyDelete
  3. Woah, besday yer. Hehehe. Selamat hari jadi :-)

    ReplyDelete
  4. Hepi Besdya Lyd..
    moga ceria2 selalu, murah rezeki, panjang umur dan bahagia dunia akhirat..

    ReplyDelete
  5. Ehh awak dh 34 tahun, mcm xcaye je lyd...nmpk mcm baya2 sy je hehehehe kalo gitu kena pgl kakak la..ya ampun..xnak lah huhuhuhuhu nk pgl lyd jugak boleh huhuhu...

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir. ..bila nak melahirkan lagi ni?

    ReplyDelete
  7. Happy birthday lydd!!..
    Kita lbh kurang je erk umur..
    Tp rin tahun 79..
    Pttnya tahun 80 tau..
    Tp kita bersalin xckup bln..7bulan..
    MOtip nk citer???

    ReplyDelete
  8. nk wish jugak..

    semoga ada impian yg tak tercapai tu dpt dicapai tahun ni..
    setahun lagi..insyallah dapt melihat luth membesar..

    ReplyDelete
  9. Lyd, aku jenis yang tak kisah pasal hari jadi. Pasal hari apa sekali pun aku tak kisah. Aku pun tak pandai nak wish sana, wish sini. Just ingat dalam hati, sudah la.


    Family abg ipar aku ada campuran portugis. Each birthday mesti makan-makan and bagi hadiah. Tension jugak kan? Huhu.

    ReplyDelete
  10. eppy bezdy semoga sntiasa 'sunshine' ye...hihihi moga2 murah rezeki dan kesihatan yg baik..

    ReplyDelete
  11. Panjang umurnya..panjang umurnya..semoga panjang umurnya dlm keberkatan (^_^)aamiin

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir moga pjg umur murah rezeki dikurniakan kesihatan yg baik, kekal bahagia hingga akhir nyawa yer

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir :)
    smga dkurniakan kesihatan yg baik, panjang umur dan sntiasa murah rezeki.aamiin :)

    ReplyDelete
  14. Happy birthday to you Lydsunshine, moga diberikan rezeki yang melimpah ruah dan kebhagiaan berpanjangan until jannah....

    ReplyDelete
  15. Hepi bisday Lyd, semoga semakin murah rezeki dan kekal bahagia selama...

    ReplyDelete
  16. happy birthday...wah dah 34, tapi nampak muda je...bagus2 heheeh

    ReplyDelete
  17. cewahh gitu, meh sini nak wish sikit. Selamat hari lahir yer, muga panjang umur murah rezeki dan bahagia selalu with Allah blessing.

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah sudah 34 tahun menjadi khalifah dimuka bumi Allah..kite muda skit dari awak..:)

    btw happy belated bornday!

    ReplyDelete
  19. hepi belated besday yer lyd..semoga bertambahnya usia, bertambahnya ketaqwaan..bertambahnya kebahagiaan...
    sy nie kakaklah sikit pada lyd..nak panggil kakak pun boleh ...eheheh

    ReplyDelete
  20. selamat hari lahir. sorry la terwish lmbt sket. lama dah tak online.

    ReplyDelete
  21. Bday anak akk 2hb5. Hepi belated besday ye

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...