Iklan! Iklan! Sila Click!

20 May 2014

Hujung Minggu Yang Berkesan

Sejahteralah ke atas kamu...

Loves of my life. FRIM Kepong.

Attending wedding reception. Setia City Convention Centre.

Spring Season. Taman Botani Negara fomerly known as Bukit Cahaya Seri Alam. Riadah katanya.

21 comments:

  1. Replies
    1. Sebab takut tak muat frame kalo saya keluar kan badan penuh.

      Delete
  2. Replies
    1. Mengisi masa terluang dgn berkualiti la katakan.

      Delete
  3. Replies
    1. Eh, mana ada mana ada. Perasaan ko je tu. Hehehe... Ye Cik tata, aku gems.

      Delete
  4. sweet je tengok..hehe..syok luth tidoq ye..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syok ah dia tdo sbb dia demam masa tu. hehe.

      Delete
  5. gambar ke2 tuh cam maharaja & maharani lah....steadyjer luth kat tengah..:)

    ReplyDelete
  6. Smart gambo 1st tu, kamera baru ke yg dulu tu?

    ReplyDelete
  7. amboi suka tgk pic2 happy family mcm ni... sweet ler Ly D

    ReplyDelete
  8. so suwit la.
    nape banyak benor watermarknya?

    ReplyDelete
  9. Penuh water mark...dah ada yg kena cilok keh?

    ReplyDelete
  10. alaaa tulisan tu nyebok tau..hahah
    sweet je. yg bestnya ade tukang amik gambo tu.

    ReplyDelete
  11. ambooih..bila tengok watermark penuh gamba rasa takut nak curi gamba dia..heheh

    ReplyDelete
  12. alamak..watermark macam ni cam lebih sgt..ltak satu dkt nga muka kira oke dah kot..

    ReplyDelete
  13. Alor..nampak tulisan je. Gambonye x clear dek terlindung dgn tulisan tu.

    ReplyDelete
  14. Ye la lyd...nampak tulisan je...tp x pe la...kira ok la tu aktiviti hari minggu kan...

    ReplyDelete
  15. Oh, aduh! Ni last sekali penuh watermark. Apasal tak tutup aje bahagian muka tu? Senang cerita. Mesti penat eh dok letak watermark. Maklumlah gambar loves of my life gitu, haruslah banyak watermark.

    Awat hang cam malu-malu aje bergambar sebelah suami mat arab tu? Nak tunjuk ciri-ciri muslimah sejati ler tu :)

    ReplyDelete
  16. Pesal la lyd pic bwh tu penuh watermark je?

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...