Iklan! Iklan! Sila Click!

16 February 2014

Kau Kenal Ini Orang?

Sejahteralah ke atas kamu....







Ingat lagi? Ingat lagi? Heheh.. org yang umur baya aku mesti ingat punye ni. Lejen ni semua. Eh. terasa cam nak buat give away je. Tapi cam tak yakin ade ke org nak join. Kalo aku buat giveaway, hadiah dia mesti la cadar Laurea. Hahahah...

*gambar semua ni aku ambik dari gugel.

16 comments:

  1. Gila tak kenal..tapi mamat hensem kedua last tu I tak kenal. Buat la GA, confirm ramai yang join punya. I sokong u dari belakang depan.

    ReplyDelete
  2. mcgyver, rambo, opah,tarabas, citer maero attack eh? ?....

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. Yg atas2 tu semua saya kenal, tapi malangnya mereka tak kenal saya langsung!! Cuma pompuan yg bawah sekali tu tak perasan la pulak sapa dia....

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum lyd....heheee ada kenal ada x ...:)

    ReplyDelete
  6. kenal tu kenal. tp ada antara nyer yg aku x ingat nama.

    ReplyDelete
  7. yg last tu...cerita bola tampar tu kan..dah lupa nama dah..yg buat aksi masa lawna bola tampar...citer jepun...alamak, memang dah lupa nama dia....

    kak, say akan join GA akak tu

    ReplyDelete
  8. iolss muda kak, tak berapa kenal diaorang ni

    ReplyDelete
  9. Tak kenal semua tapi yang sedihnya they all semua tak kenal saya jugak sampai lah dah beranak dua nih. Sedih pulak... Eh, buatlah giveaway pastu boleh tak nak mintak special discount (eh, apa dah diskaun pulak...) ni special request...saya nak menang...hahaha!

    ReplyDelete
  10. Hehehe..kenal tapi..lebih elok kalau hang buat teka yg lebih islamik skit pd sy lah..mcm describe kan perwatakan tokoh islam..& bg dorang teka,..jgn terasa hati lak yer lyd..

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...