Iklan! Iklan! Sila Click!

28 February 2014

Buku Mendidik Anak Mengikut Cara Rasulullah

Sejahteralah ke atas kamu....

satu hari, aku sampai kat ofis, aku tengok atas meja aku ada sampul surat coklat. aku buka sampul surat dengan gelojohnya tanpa tomakninah untuk tahu apa benda kah itu. dan jawapannya ialahhhhhh.... tadaaaaaa

BUKU.


Siapa la insan mulia yang baik hati yang menghadiahi buku ini untuk saya ye..... hehehe... aku ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada beliau. buku ni sangat bermanfaat untuk aku mendidik luth nanti. lepas aku dah baca insyaAllah saya akan share perkara-perkara penting yang terkandung dalam buku ni dengan uolls ye.

semoga insan berhati mulia dan pemurah tu akan terus dilimpahkan rezeki yang tak terhingga oleh Allah. kalau korang tertampi-tampi nak tahuk, sila la klik pada link insan mulia tu dan sila follow blog beliau. dari masa ke semasa mana tahu ada lagi hadiah yang ingin dia berikan kepada pembaca blognya, mungkin ada peluang untuk jadi rezeki uolls plak kan. untuk insan yang sentiasa murah rezeki tu, maaf ye... dah dalam dapat buku tu, baru sekarang berkesempatan cerita kat blog dan ucapkan terima kasih secara terbuka begini.

nota bulu kaki ; penulis tu confirm la berasal dari besut ganu ork? ke guane?

13 comments:

  1. baguslah buku ni..boleh kutip ilmu..nti lyd sharela apa kandunganya..

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Nanti share lah yer isikandungan buku tu☺☺

    ReplyDelete
  3. Tahniah Lyd dpt buku free. Terima kasih Ibu Lala....

    ReplyDelete
  4. hahaha tahniah rezeki kamu aka Luth. duk sero pung ustak tu dari besut la kot. muehehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, dapat buku...nanti share ye ceritanya..

    ReplyDelete
  6. bagus buku ni.ilmu yg bermanfaat.untung dpt percuma...:)

    ReplyDelete
  7. KA Pun dapat, tp antar rumah my sis, x g ambil lagi .... hehehe

    ReplyDelete
  8. Untungnya Lyd ada insan mulia lagi pemurah bagi buku bagus begini secara percuma. Baru aje ikuti blog IbuLala ni. Bila dapat hadiah memanglah eksaited gila, kan!

    ReplyDelete
  9. akak nanti share isi dalam, kalau okay boleh beli :)

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...