Iklan! Iklan! Sila Click!

18 December 2013

Vera Vera

Sejahteralah ke atas kamu...


30 comments:

  1. Hahahaha! Mcm troll je sticker peringatan tu. Apapun, TERBAEKK!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin troll jugak. derang ni mmg kreatif kalo membuat troll. hahahah.

      Delete
  2. Replies
    1. ye ke fiza? hehe... saya takde idea nak update blog ari ni. tu yg share benda ni je.

      Delete
  3. hahaha.. baru jer terbaca kat FB tadi..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hahahaha... tu la, merepek je. takde kaitan pun dgn tol.

      Delete
  5. cam sendiri tulis sendiri snap ajer...lama aku kerja dgn bangla...kenal sgt dgn tulisan bangla...ni kemas semacam walaupun cuba nak buat2 tulisan buruk...haiyaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kot bangla ni dah improve penulisan mereka kot. Hahaha.... aku pun tak sure ni betul2 bangla tulis ke org yg amik gmbr tu tulis.

      Delete
  6. Sebahagian dari bahasa Banglayu (Bangla + Melayu), hehehehe...

    Semuanya kerana tol...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunjuk perasaan ni. macam komen kat atas ni tulis, ntah ye tidok bangla yang tulis.

      Delete
  7. Heheheh.. bodo giler nyer lawak..kikikih..
    nie bangla ker india nie..apa kaitan toilet ngan tol plak...hhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. air yang nak sampai ke toilet tu kena lalu tol ummuaidan. hahahah.

      Delete
  8. rasa nak ter-veranak plak baca iklan kat atas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. vahaya ni kalo ko terveranak, nanti kuar kembar 8.

      Delete
  9. Ni sticker ni Bangla betul tulis ke, orang saja-saja melawak tampal sticker ni. Lawak pulak baca dia punya Atensen tu. Bikin aku tensen je. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah.., ntah la sylarius. Aku copy dari fesbuk je.

      Delete
  10. suruh kencing belakang pokok biadap dah...

    haha.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...