Iklan! Iklan! Sila Click!

04 December 2013

Nak Ripair Boom Boom

sejahteralah ke atas kamu...


repair rumah cat rumah. ikat batu, plaster, pasang bumbung, pasang mozek.


pun boleh jugak la bai.

15 comments:

  1. Terbaekk bahasa dia
    mcm mana la diaorg ni boleh lepas berniaga gini kan

    ReplyDelete
  2. Baca sambil ketawa..lawak!
    Tapi kagum dgn kesungguhan diorang ni, demi nak cari rezeki.

    ReplyDelete
  3. hehehehe.. nampak mcm bahaser lain je kan kak..
    rupenye bhs melayu..

    ReplyDelete
  4. Salam 1Banglasia.

    Haha, sure tukang buat rumah ni Bangladeshi. Tapi, diorang ni even dengan ejaan Bahasa Melayu berterabur, still gigih mencari rezeki dengan kerja-kerja kemahiran.

    ReplyDelete
  5. ingatkan kad apa td..

    p/s-sy nie pmbc tegar blog lyd..dah lama kan kita berukhwah kan..so kontinu lah..ok..hehe..
    actually sy nak limitedkan bw tuh..kwn2 yg dah lama communicate ttp jalinkan selagi ade peluang, syglah kalo putus gitu kan..ok?

    ReplyDelete
  6. mcm 1Banglasia 1Myammarsia je punya ayat.. hehe

    ReplyDelete
  7. klau xde translation mmg x paham..hahaha..

    ReplyDelete
  8. Klo tak der translation, memang satu benda tak faham nok...ahaks...

    ReplyDelete
  9. aduk meletup boom boom romha I gelak. Fasih pulak u bahasa dorang yer Lyd muahaha.

    ReplyDelete
  10. hahaha... nak repair boom boom. hahaha...

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...