Iklan! Iklan! Sila Click!

27 December 2013

Benda Ini La Yang Aku Dok Sibuk Buat Ni

Sejahteralah ke atas kamu...

Dalam aku jiwa kacau sebab Luth sakit vontut macam yang aku cerita dalam entry lepas, aku dok terhegeh-hegeh siapkan makhluk halus ni la... kawan aku Cheetah yang tempah. Last minute jugak tempah sebab dia dah nak bersalin pun bulan 1 ni. Customer tempah 10, aku hanya sempat siapkan 8 je. 2 lagi, kalau ada rezeki baby dia, nanti la aku bagi kemudian.

Barut bayi/ barut baby jenama Dobbot's by Nu Sigma Shoppe.

Ada 8 ajeee...
Kawan-kawan bloggerku sekelian, aku rindu nak baca cerita korang untuk minggu ni dan minggu lepas. Tapi aku belum sempat nak lawat rumah singgah korang. Tahun depan jelah insyaAllah aku belokwok dengan jayanya. Selamat tahun baru. Maaf zahir batin. Weekend ni aku nak gi Melaka, ada acara bergalok-galok skit. Muehehehe...

10 comments:

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...