Iklan! Iklan! Sila Click!

29 November 2013

Rezeki Allah Bagi

Sejahteralah ke atas kamu...

Takde la kekayaan pun. Hehehehe... Reward yang aku dapat dengan blog ni. Bukan banyak mana. Tak sekencang blogger badan berketak. Tak semeriah blogger cantik dan femes. Tapi ini pun dah cukup buat aku gumbira. Ohoiiiiiii... pertama kali ku melihat wajah si dia....


Pastu yang iklan terakhir tu iklan disco ke? Harap2 sebenarnya Discovery.

39 comments:

  1. Aku punya lama dah tak gerak2.. dah lebih 6 bulan rasanya...nape ntah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ce ko tgk blog info kat nuffnang tu. mungkin topik yg ko tanda kat situ terlalu serius. pastu kena update jumlah berapa org yg komen kt blog ko tu.

      Delete
  2. Allhamdulillah... rezeki. Eh tak payah la banyak2 sangat nnt stress jer, bila stress mula paranoid fikir negatif semua, dah lemahkan jantung. Cukup la ni masuk manja2 kan :p

    done ur tailor ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih click iklan.

      hehehe, banyak pun i suka, sikit pun i okay je.

      Delete
  3. Alhamdulillah...rezeki terpijak.....

    ReplyDelete
  4. Yang last tu iklan projek perumahan rasanya. Setau saya, Mah Sing Group ni bukak company hartanah. Tak tau pulak kalau tetiba dia punya core bussiness dah lari ke bidang disco pulak. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.... ooo company hartanah ke. haa, okay la kalo gitu. tapi skrg dah credited pun.

      Delete
  5. Replies
    1. alhamdulillah. boleh la buat beli aset utk luth.

      Delete
  6. sy lagi la tak dapat2 lagi CPUV. hahaha. discovery tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tukar information kat nuffnang tu puan mell. baru iklan masuk.

      Delete
  7. Alhamdulillah ..rezeki utk beli pampes luth..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah... sama la kita. bila tak aktif ada plk msk. huhu...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. syukur pada Allah kerana dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  10. wow banyaknya.ni klu selalu dapat ni.. ada harapan tukar langsir baru ni : D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... cukup la utk beli langsir dgn cadar baru.

      Delete
  11. byk dah tu alhamdulillah.. xleh nk komen pjg2 kebusyan sgt ni ! mengejar waktu lunch tuk terjah laman kawan2 !

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe ka. ka singgah pun saya dah berbesar hati.

      Delete
  12. Wah..Alhamdulillah...saya ada satu je on going. Blm penah 4 serentak.
    Yg last tu saya terfikir Discount.

    **lyd, sabtu lepas saya dah g tmpt lyd..sg lembing. Sampai tghari hujan lebat, nak sms lyd..saja bgtau saya ada kat situ. Tapi langsung takde line. Lepas keluar terowong baru ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... tak dpt detect perkataan apa tu.

      ujie, syukur awak sempat balik sebelum banjir. saya memang ada kat kampung hari sabtu tu tau. mmg line teruk kat sana musim ujan ni. belum rezeki utk kita jumpa.

      Delete
  13. Replies
    1. hehehe.... time berderet ni berderet la dia. time takde, satu pon tak sangkut.

      Delete
  14. Alhamdulillah rezeki tu....nnt blh belanja akk eh hihihi

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum lyd...alhmadullilah sikit2 lama2 jadi bukitkan...:)

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. ciksu punye mesti lagi byk... boleh jadikan ciksu sebagai role model saya.

      Delete
  17. Wah....byk tu....maknanya x sia2 la blogging kan...ada yg ckp buat keja bodoh berblog ni....tp tgok hasilnya...sapa nk bg kan?

    ReplyDelete
  18. wah3... rezeki datang mencurah2 ke ladang gandum.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...