Iklan! Iklan! Sila Click!

21 October 2013

Super Ringkas, Super Singkat

Sejahteralah ke atas kamu...

Remote Astro kat umah aku rosak.

Beli kat Mydin, banyak button tak berfungsi.

Beli kat 99 speedmart pun sama je tak berfungsi.

Kat mana nak beli yang original?

Ada sesiapa tau?

Button kat decoder pun tak membantu untuk tukar channel.

Buka tutup tv pun hanya BB TV je yang berkumandang.

Dah tu cemana?

12 comments:

  1. mana2 minimarket ada kot.. sebab saya beli kat KK minimarket ok jer.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Klu remote rosak, boleh je mtk kat opis astro, free gituhh.....bley browse website astro, cri outlet yg berdekatan ye? Hehehehe!

    ReplyDelete
  3. Nasib tak baik kot, selalunya remote yg dibeli kat Mydin Ok pun...Kalau tak Ok pergi tukar, mungkin dpt yg elok punya??

    ReplyDelete
  4. Aok pakei hok lama ke?dah takde skang,kena tuko byond. Kalo yg byond tu yg rosak
    , aok tepon je astruk tu

    ReplyDelete
  5. mana-mana supermarket ada jual Lyd,saya beli okay je..kalau tak okey patutnya lyd tukar balik kat mana lyd beli..

    ReplyDelete
  6. tak boleh minta tukar ke kak lyd kat mydin tu, biasanya saya beli kat supermarket. elok lagi sampai skarang.

    ReplyDelete
  7. biasa pergi beli kat mydin atak pun pasar malam

    ReplyDelete
  8. ini sebab luth gigit ke kak...hehehe..gurau jer..

    ReplyDelete
  9. Macam mana boleh rosak ni kak. Hehe. Try cari kedai astro terdekat dekat web astro tu.

    ReplyDelete
  10. Beli kat kedai elektronik. Thn lm skt. My dad beli kat kedai repair brgn letrik.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...