Iklan! Iklan! Sila Click!

24 October 2013

Kalau Dia Dah Mula....

Kalau dia dah mula tengok TV, ko tak payah le nak panggil dia. Memang jangan harap dia nak layan. 

Sejahteralah ke atas kamu...

Aku tengok rambut dia dah nak mula jadi kecoklatan ni. Aku dah jarang syampu rambut dia. Masa baru2 lahir dulu, tiap2 hari syampu. Sebab tu rambut dia mcm kewingg jeww.

Sampai menjerit aku panggil nama dia suh posing. Sikit pun dia tak pandang.

Lepas boring tengok TV dari bawah meja, dia pindah pegi kat tilam. Tapi sama je, still terpaku tengok TV. Padahal mama dia masa pregnant dulu langsung tak suka tengok TV. Tangan dah la gemuk. Rambut macam pokok nenas. Hahah. Kutuk anak sendiri.

25 comments:

  1. Alololo...suka tgk tv yer luth. Rambut lebat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah fiza, suka betul dia tgk tv. Tp Baby TV je. Kalo tukar cerita lain dia main la sendiri. Rambut tu nnt nak potong.

      Delete
  2. Ohh Mickey Chun :D:D makin bertambah2 hensem ni dia ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mickey chun idong mancung. Ni hidung jambu air. Hahaha.

      Delete
    2. Takpa, ni I duk panggil Mickey YooChun ni lekat la hidung mancung nnt ;) btw JJ cakap "owhh baby... schute". I think its schone (cantik) + cute.

      Delete
  3. comel + hensem la si Luth ni...cair acik aien mandangnya. haha.

    sori...tadi tergelak baca "Tangan dah la gemuk. Rambut macam pokok nenas. Hahah. Kutuk anak sendiri..." hahaha. takpe kutuk anak sendiri.. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe... Takpe, akak sendiri pun gelak masa taip ayat tu. Acik Aien nanti mesti dpt anak comel + hensem atau cantik jugak kan? Sbb Acik Aien cantik.

      Delete
  4. Comel jer si Luth ni :) Baik je dia duduk diam tengok TV. hehe

    Tapi baby ni kadang tak tentu jugak, ada masa duduk diam boleh rehat-rehat. Kalau dah mula dia nak merayap, memang letih kita dibuatnya. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni belum letih lagi, sbb dia merayap dlm keadaan meniarap. Kalo merangkak atau berjalan nnt mungkin lagi penat. Dia mmg boleh je dok diam2 tgk TV.

      Delete
  5. dia tengok cahaya aatau memang bebetul tengok kak?wah senang la kalau nak buat keje..letak depan tv cenggitu je huhuhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang betul dia tgk. Sbb kalau kartun tu ketawa, dia ketawa sama. Kalau ada part bercakap je, dia pandang ke lain,tapi bila kartun tu start menyanyi ramai2 dia sambung tgk sambil kaki tendang2 macam nak sky diving gitu. Buat masa ni mmg agak senang nak buat keja, tp kena kejap2 jenguk dia sbb kalo letak kat tilam, bila dtg balik tgk dah tersepit celah kabinet.

      Delete
  6. lebatnya rambut dia lyd...itu rambut tumbuh semula lps cukur ke?? cptnya tumbuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah lebat rambut. Ni yg tumbuh lepas cukur dulu. mmg cepat tumbuh, tak tau ikut sape rambut lebat.

      Delete
  7. Luth nie kan comelnya ade muka cam korea sikit ..heheh..bagus lah dia pandai wat urusan sendiri tak nyusahkan mama dia..hehe
    p/s apsal blog lyd nie asyik keluar threat detected jer...

    ReplyDelete
  8. comelnya luth mcm anak korea je.. ke mama dia kenan cite korea time pregnant dulu ? haha

    ReplyDelete
  9. singgah baca & ucap terima kasih sudi mendoakan Adik !

    ReplyDelete
  10. lebatnya rambut luth.. jeles2.. hahaha

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...