Iklan! Iklan! Sila Click!

06 September 2012

UmiYumi 8th GiveAway

Sejahteralah ke atas kamu....

Dengan gembiranya join GA ni sebab nak hadiah kuali Tefal ni. Kalo dapat, boleh la saya buat roti jala banyak-banyak. [Konon la roti jala.]


Sapa nak join, boleh terus click blog UmiYumi2 : Our Life In Perth ni. Syarat penyertaan pun senang je. Takyah jadi follower, takyah tag orang lain, takyah buat sticky post. Hanya perlu buat entry je. Itu pun tak wajib. Org yang takde blog pun bleh masuk tau. Nak tau caranya, pegi tengok sendiri ek. Jangan jadi pemalas sangat. Hahah.

Good Luck untuk diri ku sendiri... Kalau ada rezeki adik, mama menang la kuali ni. Boleh la mama buat roti jala kat adik, bagi adik makan bila adik dah besar nanti.

19 comments:

  1. good luck!!:)
    jom join segmen didiey plak

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  2. aku masih tak paham benda2 ni semua..waaaaa..

    ReplyDelete
  3. menarik sungguh hadiah dia..kalo rajin saya join gak lah. tefal ni kalo nak beli sendiri, mmg berkira sungguh.

    eh, gd luck Lyd!

    ReplyDelete
  4. uishh..roti jala...takat 2 org makan..memang tak rajin nak menjala

    ReplyDelete
  5. kuali tefal ni mmg bagus..good luck ya

    ReplyDelete
  6. gud luck ye. saya mmg pemalas. tapi kalau rajin saya join. ngeee...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum lyd...best juga join giveaway ni kan hadiahnya pun best gud luck lyd...:)

    ReplyDelete
  8. gud luck laling..
    manatau..rezeki baby;-)
    amin..amin

    ReplyDelete
  9. Kuali Tefal mmg terbaekkk!! saya dah ada 2 set kat umah. Berbaloi...Gud luck ye Lyd :)

    p/s: rajinnye dia nak menjala...hehe

    ReplyDelete
  10. Kalau buat roti jala jgn lupa hantar saya lebih kurang separuh jala...hihihi..

    ReplyDelete
  11. hahaha... menarik gak hadiah dia. wife aku kata dia nak gak kuali tu satu. btw, semoga berjaya...

    ReplyDelete
  12. semoga berjaya.... kalau dapat hadiah tu kan mesti seronok

    ReplyDelete
  13. fuyoo.. kuali tefal tu.. gud luck kak! moga boleh buat roti jala banyak2

    ReplyDelete
  14. salam lyd..good luck..
    nudah2 an ada rezeki menang tefal yer..
    =)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/oreo-cake.html

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...