Iklan! Iklan! Sila Click!

05 June 2012

My Brief Love Story - Video Animasi Untuk Husband Saya

Sejahteralah ke atas kamu....

Hari ni 5 Jun 2012. Semalam 4 Jun adalah ulang tahun perkahwinan saya. :D. Sekejap je dah setahun. Ntah hapa2, baru anniversary pertama pun nak kecoh. Org lain dah 7,8 tahun dah kawen. Tapi takpe la.. Sudah tertulis semuanya untuk saya.

Oleh sebab ini adalah anniversary yg pertama, saya dengan husband memang excited la. Kiterang pegi makan kat luar. Tapi saya tak bagi hadiah pun. Suami pun tak bagi hadiah. Saje tanak mula ajar bagi hadiah. Nanti setiap tahun, pening kepala nak fikir hadiah apa. So, nanti kalau rasa nak bg hadiah, boleh bagi la 5 tahun sekali ke. 10 tahun sekali ke. Hehehe. <-- Alasan org kedekut.


Sempena ulang tahun perkahwinan kami, saya buat satu video animasi yang memang selenga gila, tak gempak langsung dan bajet nak sweet2 tapi tak sweet pun untuk suami saya. Guna aplikasi free je kat YouTube.  Kalo rajin tengok la ye...


44 comments:

  1. selamat ulang tahun perkahwinan buat lyd n suami.. semoga kalian sentiasa berada dlm lindungan dan rahmatNya

    ReplyDelete
  2. 4 jun ye??baru setahun rupanya...masih dalam mood bulan madu nih..;P

    ReplyDelete
  3. kyo : jazakallah...

    diana : hehehe... ha ah, masih lagi tergedik2 dgn suami wp dah setahun. Sebelum ada anak ni kan. Manja le puas2.

    ReplyDelete
  4. Waduh waduhhhh ini sudah karat nih! Hahaha.. tp pepun kreatif! Den dah kawen 13 tahun so enebiseri ni dah tak laku dah hahaha...
    My latest Entry :)
    Cuti-cuti M'sia: D'Ark Resort Janda Baik, Pahang

    ReplyDelete
  5. happy anniversary!!
    sweet sgt video tu....macam nak buat jugak la....

    ReplyDelete
  6. happy anniversary lyd & nyu. semoga kalian kekal bahagia hingga akhir hayat. teringat zaman sekolah dedulu,hihi..x sangka berjodoh korang rupanya. i'm happy for both of u.

    ReplyDelete
  7. slmt ulang tahun perkahwinan.....

    moga bahagia ke akhir hayat...amin

    ReplyDelete
  8. Farah Deeb : Itu la... Saya pun dapat agak jugak kalo dah lama2 kawen mesti dah tak heran dgn anibeseri.

    aanie : buat la awk.. Senang je. Pastu free. Nnt mesti si dia suka.

    Chempaka Aurora : Heheheh.... Jazakallah nina. Kiterang pun tak sangka.

    CIk Afasz : Semoga CIk Afasz juga bahagia bersama si dia.

    ReplyDelete
  9. tahniah..tapi sy tak dapat tgok la klip tu..pc ni zaman jahiliah punya..huhuu

    ReplyDelete
  10. wow..so sweet! menarik!
    Happy anniversary lyd & suami.
    moga rumahtangga sntiasa dlm rahmat Ilahi.

    *saya dan suami pun sejak awal kawin tetapkan yg hadiah tak mesti ada. sbb takmo pening2 dan takmo ada kecik ati kalau takde hadiah. Yg penting ada mkn malam istimewa bersama.

    ReplyDelete
  11. Slamt ulantahun perkahwinan.. doakan kekal bhgia hingga hujung nyawa .. amin

    ReplyDelete
  12. salam;
    masih baru lagi..tak boleh rengganglah ni,apa2pun selamat ulang tahun perkahwinan...moga awak berdua bahagia selalui dan cepat2 dapat baby jgn putus asa.

    ReplyDelete
  13. Happy 1st Anniversary to both of u :) moga2 tahun berikutnya pun akan excited jugak ye, insyaAllah. Sebulan akan dtg...will be my turn pulak...yg ke-8 thn :)

    ReplyDelete
  14. Happy anniversary yg pertama.... semoga sentiasa kekal bahagia hingga akhir hayat... cute sangat videoclip tu ;-)

    ReplyDelete
  15. hepi enibersary...salam kenal juga...byk entry menarik kat sini...

    ReplyDelete
  16. So Sweet...

    Happy 1st wedding anniversary...Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat...^^

    ReplyDelete
  17. wah kreatif gak...happy anniversary kak...sy nak sambut gak yg second dah...hehe...

    ReplyDelete
  18. tak dapat tgk video tenet slow. well, happy aniversery dan berbahgia selalu :)

    ReplyDelete
  19. Pen Biru : heheh... terima kasih...

    Ujie : thanks ujie. Kiranya kita bagi bila rasa ada benda yg betul2 perlu je. Hehe.

    Kesuma Angsana : Terima kasih kerana mendoakan.

    Yusuflaili : Terima kasih, insyaAllah kalau dah sampai rezeki nanti.

    Mrs R : Wow... dah lapan. Tahniah sebab wp dah 8 tahun tapi masih lagi tgk awk jiwang2 dgn hubby kan?

    Eynda : Sweet ye? Mekasih. Hehehe.

    F n F : Kalau sudi, baca la entry2 tu. Thanks sebab komen.

    Lily : Thanks... Jazakallah.

    MakweKintan : Thanks. Bila nak sambut tu? Mesti celebrate best2 ni. Tahniah dah 2 tahun bahagia.

    ReplyDelete
  20. Hasrina : Mekasih awak. Takpe... Video tu biasa2 je. Wish ni pun dah cukup. :D

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum lyd...selamat ulangtahun perkahwinan yer moga jodoh ada kekal hingga hujung nyawa...

    p/s cute nyer cite dlm video tu sweet...:)

    ReplyDelete
  22. SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN....

    tak kisah la ke berapa tetapi kerukunan rumahtangga kena selalu dijaga....

    semoga kekal ke syurga... aminnn...

    ReplyDelete
  23. ala laju sgt lyd yg part nak2 akhir tu, tak sempat nak feeling2 baca. hehe.. anyway happy 1st anniversary to both of you. Moga terus kekal bahagia selamanya hingga ke Syurga dan sentiasa mendapat keberkatan dan keredhaan Allah SWT. Amin..;)

    ReplyDelete
  24. ciss..tak dapat bukak la, tenet slowwww!

    apa pun happy 1st anniversary, moga jodoh berkekalan hingga akhir hayat, moga gembira dan bahagia bersama dan moga dikurnia zuriats yang soleh dan solehah. Ameen~

    ReplyDelete
  25. ala..kat opis ni lembab la pulak takleh tgk..balik umah tgk..

    ReplyDelete
  26. Happy anniversary, walaupun baru sthn jagung, tahniah krn brjaya kekalknnya, doa diiringi ucapan ini agar ada video utk suami dthn hdqn dan thn2 seterusnya.

    *semai cinta setiap hari bkn hanya d anniversary..

    ReplyDelete
  27. happy anniversary day dear.. lya doakan moga ikatan ni kekal hingga ke syurga ..

    bg lya hadiah tu x pnting.. y pting khadiran insan istimewa tu d hari istimewa.. sama la lya n fain..pon xajr bg hadiah2 ni.. bg hadiah bla2 nak bg..x smestinya tgu hri special...

    wah...pndainyer... sweet sgt..nnti leh la tlg buatkan utk lya 1

    ReplyDelete
  28. wahh..dah tgk..chomelnye..happy 1st anniversary ngah n kak salida..ilebiu..both..

    ReplyDelete
  29. sweet sngt.. terus ck rasa nak khawen gakk.. hik hik hik..:P

    anyway, happy anniversary..:)

    ReplyDelete
  30. happy annivesary. walaupun sempoi tp touching gitu. hehehe...

    ReplyDelete
  31. wahhhhh!!! happy annivesary akak.. moga bahagia selamanya.. ^-^v so sweet...

    ReplyDelete
  32. best la kau. mata berkaca-kaca.
    aku nak try jugaklah buat anime ni.. watak johnny depp ada tak? ikh...

    ReplyDelete
  33. Selamat ulangtahun perkahwinan yang pertama...

    sweet sangat video ni...

    ReplyDelete
  34. sweet apa..haha..nak harap bini aku buat rasenya tak la..hahaha..

    btw..hepi anniversary lyd..anniversary aku plak bulan depan..hehe..

    ReplyDelete
  35. Met ultah perkawinannya, semoga bahagia selalu :)

    ReplyDelete
  36. Met ultah perkawinannya, semoga bahagia selalu :)

    ReplyDelete
  37. Happy 1st wedding anniversary to both of u .. hope u're doing well.. be under Allah blesses all along .. live happily together forever after.. just like shrek and fiona,,..

    ReplyDelete
  38. Happy 1st anniversary LydSunshine!


    Semoga ikatan perkahwinan yg dibina ni kekal hingga ke akhir hayat, amin. :)

    ReplyDelete
  39. sori i tlmbat..hehehehhe..happy belated anniversary..bday my hb 2 june hahahah (mcm le u tanya) kikiki...

    x kira le bape tahun pun tapi kita perlu ingatkan dia sbagai kenangan indah tu ;) dan saya juga tak de le hadiah2 bagai..kita tahu kmampuan kita..pkhwinan bukan terletak pada hadiah..yg pting cara kita layari rumahtangga hadiah tu bonus jek ;)

    smoga kekal hingga ke titik akhri hdup kita insyaallah

    p/s : i agree komen u kat my blog pasal puasa tu ;)

    ReplyDelete
  40. SELAMAT ULANG TAHUN...THANKS DATANG SINGGAH N COMMENT KAT BLOG SUE...

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. Hamboi , cool lah mok su ur video ni . Sweet plus comel ^.^ semoga kekal until jannah . amin ^_^

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...