Iklan! Iklan! Sila Click!

23 February 2012

Saya Dah Buat Keputusan...

Sejahteralah ke atas kamu...

Haram terima menantu yang tak solat. Bak kata Ustaz Azhar Idrus. Ramai yang pedih jiwa ni kang.



Click la gambar ni kalau rajin untuk besarkan..

Dengan ini, saya decide untuk update blog 2 hari sekali. Sebab saya malas. Kalau ada info terlebih tu, mungkin terlebih rajin.

12 comments:

  1. update ikut kelapangan. tp ada terbaca dlm paper psl berblog ni blh menghilangkan tekanan. betul jgk tu.

    ReplyDelete
  2. buat bakal2 mertua..pandai2 lah pilih menantu

    ReplyDelete
  3. huhu..blh jd panduan ni... nk cari menantu pon msti cari y baik..itu pon utk kbahagian ank kita kan..

    ReplyDelete
  4. semoga selalu tergolong dlm menantu solehah..inshaALLAH~ (:

    ReplyDelete
  5. xpe.. update je time ade idea.. :D..

    lady suka ustaz azhar idrus.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. anisalya : mmg sepatutnya macam tu, tp time byk idea tu, kalo tak lapang pun bleh curi2 masa update blog.

    khairul & LyaAfrina : ye bakal2 mak/ayah mentua. Sila pilih menantu bukan hantu.

    Nadira : InsyaAllah semoga kita sama2 menjadi menantu yg baik.

    Ladybird : Saya pun suka UAI dan juga semua ustaz2 dan ustazah2 yang memberi peringatan dan ilmu yg baik utk kita.

    ReplyDelete
  7. seb belom ada anak lagi.. xpayah nak pilih menantu... hehe.. nice info kak :)

    ReplyDelete
  8. taufiq : Tu ah tu. kalo ada ank pun, anak kecik lagi. Thanks puji. Bukan akak buat pun. Copy paste je org punya.

    ReplyDelete
  9. Saya cuba update hari-hari, tapi kadang-kadang terutama hujung minggu susah sikit nak update , kerana perlu utamakan keluarga di rumah...

    ReplyDelete
  10. betul..yg solat tu ada ciri2 menantu yg baik di sisi Allah. Baik dgn Allah, insyaallah baik semuanya.

    *takpe, update bila perlu. jgn paksa diri..baru happy!

    ReplyDelete
  11. JR : Saya pun. Target dulu setiap hari 1 entry. Tapi bila weekends je terus takde masa nak buka notebook pun.

    Ujie : InsyaAllah. Tak kira la org tu bersolat tapi masih buat maksiat ke, atau ada kejahatan lain ke, tapi itu hanya Allah yang mampu nilai.
    *kdg2 paksa jugak sbb nak konsisten. Tapi lama2 tak mampu la.

    ReplyDelete
  12. huhu...mudah-mudahan sy dlm golongan menatu pilihan..tpi nmpak gayanya tidak..


    info yg bgus.. ^-^

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...