Iklan! Iklan! Sila Click!

11 February 2012

Contoh Kraf Felt Haiwan Rusa, Lembu dan Panda

Sejahteralah ke atas kamu....

Saya ni masih baru dalam bidang felt craft. Design ni pun saya kelepet daripada crafter lain jugak. Sesiapa nak dptkan idea untuk jahit felt berbentuk haiwan, boleh guna design ni.

Contoh design felt panda.


Ini adalah contoh design felt craft deer.



Contoh design felt lembu - cow felt design

10 comments:

  1. awk... cantik2lah.. huhuhuhu..

    sedih sebab teruja nak buat jugak..

    tp kain nak beli kat mana ek?

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...wah cute2nya felt tu...:)

    ReplyDelete
  3. Cantik & kreatifnya. Cam nak tempah ajer...

    ReplyDelete
  4. smart ar design tuh,,, boleh tmpah tak . wink~~

    feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hi lidy.. thanks for joining i punya blog giveaway haritu ye? fisher price dah pilih pemenang tapi u tak lucky la this time..:(
    anyway.. jgn sedey.. join lg next time ok? thanks for your support ya? tk care!

    ReplyDelete
  6. salam singgah!
    sangat cute... pandai buat!

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...