Iklan! Iklan! Sila Click!

12 January 2012

Toblerone Enak Sekali! Manggis Enak 2 Kali!

Sejahteralah ke atas kamu...


Mr Stormpong beli di airport bila balik dari Jakarta.




Cuba cari apa yang aneh pada buah manggis ni.....



Tak tahu la kot-kot ni perasaan saya je, tapi saya rasa gambar-gmbar ni cantik. Amik guna Sony Ericsson XBuahPeria Mini X10. Booo!

10 comments:

  1. wh aku nk jugak tolebrone tu..ngah tak beli utk aku pn (sentap pulak kan mmg nk kena pelempang ni)

    ReplyDelete
  2. Hey unifi. Tak tido lagi ke? Hahaha.. Dia syg aku lebih. Booo! Lagipun ko kan diet Na. Mana bleh makan coklat.

    ReplyDelete
  3. Toblerone? Hmmm...coklat favourite my Queen kat rumah tu....

    ReplyDelete
  4. err..bontot manggis senget?

    lawa gambo

    ReplyDelete
  5. lama dah tak kunyah tblerone .. rasa macam ngidam pulak..hahaha

    ReplyDelete
  6. majuk la plak maklong ni..lain kali la ngah belikan utk awk ye maklong..kat airport tu tinggal satu je hehehe jangan marah.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...