Iklan! Iklan! Sila Click!

27 January 2012

I Got Lembu Nak Jaga

Sejahteralah ke atas kamu.

13 comments:

  1. ish...jgn tunjukla menatang camni lagi...buat saya jadi geram lah...klu ilang cari saya ye...hehehe...^__^

    ReplyDelete
  2. wahhh comeii laa..buat laa banyak2 boleh jual online.buat comeiii2 tau..

    ReplyDelete
  3. i got lembu nak jaga... = nyanyi ikut rentak move like jagger kah? mwahhahahaha...best la kauuu!

    ReplyDelete
  4. mejadi suudah..
    nak free boleh tak??:p

    ReplyDelete
  5. wah tahniah dah ada mesin jahit..akak dulu pun beli second hand brand singer sebab nak belajar jahit. dah pandai baru beli yang mahal...senang nak deco deco

    kalau tak guna sos ikan tu tak per..tak jadi hal lah

    ReplyDelete
  6. wah ni ke hasil jahit aritu?
    comel2..bole uat beniaga ni..kasi balik modal beli mesin jahit aritu..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum Lyd...mama dtg nak bagitahu mama dah tag Lydsunshine yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/01/1st-year-ohsemm-anniversary-blog.html

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...