Iklan! Iklan! Sila Click!

17 November 2011

Wajah Selebriti Hollywood Dulu dan Kini

Angelina Jolie. Dulu gigi karat.


Abang Keanu saya. Keanu Reeves. Walaupun dulu selebet, tapi tetap di hati ku.


Didie AliasLady Gaga. Tak banyak beza pun nko.

Arnold Schwarzenegger. Amboi bang... perut tak hengat. Makan sedap lettew.


Nicole Kidman. Macam Shaun the Sheep je dulu. Hekhek.


Pamela Anderson. Biasa je dia ni dulu-dulu. Tak menarik pun.


Jennifer Aniston. Maintain cute sejak dulu sampai sekarang.


George Clooney


Madonna.


Amy Winehouse. Dulu okay je body dia. Meletoppp... Sebelum kematian dia, tengok le mcmn keringnya dia. Muka pun pelik.


Bill and Hillary Clinton. Amboi. Rambut zaman dulu. Tak menahan. Macam John Lennon dah Hillary tu.


Julia Robert. Sama cam Jennifer Aniston tadi. Maintain cute.


Sean Penn.


David Hasslehoff

Justin Tasik Balak.


Madonna lagi.

Brad Pitt


Marilyn Manson. Ko pelik.


Jennifer Lopez. Perghh.. Macam kerani zaman 80-an.


Lady Gaga lagi. Kalau muka dia biasa-biasa nampak mcm cantik je dia ni.


Demi Moore.


Avril Lavigne.


Mariah Carey.. Seriously?


Eminem. Aleh Eminem. Ko nak kutuk-kutuk Maikel Jeksen, ko pun apa kurangnya pelik gak.


Ala.. derang pun bermula dengan muka biasa je. Ntah-ntah sekarang pun kalau tak mekap, mereka pun tak lawa mana.

6 comments:

  1. Uit rajinnya lyd tempek muka diorg nih. Hehe.. Selebriti kan harus jg rupa. Dr x cantik kene jd cantik. :D

    ReplyDelete
  2. salam;
    lucu jugak rupa diorang masa belum ngetop.. dan ada yg teruk dari dulu mcm si Amy Winehouse.

    ReplyDelete
  3. Wow, memang banyak beza ....
    Kelakar betul you panggil
    Justin Tasik Balak ...lol

    ReplyDelete
  4. Asmara : Kdg-kdg je rajin. Hehehe. Biasanya malas.

    Taufiq : Mmg kelakar. Muka bulat, pastu gigi terseringai je.

    Yusuf : Tapi amy winehouse dulu2 ok skit kot drpd the latest. Dulu berisi jgk.

    Iriene : Maksudnya... kita pun bleh jadi gorgeous sperti artis hollywood kalo kita make over.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...