Iklan! Iklan! Sila Click!

11 November 2011

Mengumpat Iklan

Iklan Huggies

Menggunakan lagu 'Baby' daripada Justin Bieber sebagai lagu latar iklan tu. Liriknya "Huggies, Baby, Baby's B" ulang 2 kali. Saje nak tau je, apa maksud "Baby's B" tu? Puas saya cuba relatekan dengan Huggies.



Iklan Maggi Kari

Adegan bebudak main nyorok-nyorok. Watak utama tu bapak le losernya. Time main dengan kawan2 pun nak gunakan mak untuk pancing supaya kawan2 keluar dari tempat sembunyi dengan bau megi. Saya dulu masa kecik, waktu main mana dok dekat2 dgn mak. Time main kita adalah seorang yg acekonon independence.



Iklan Teh Sabah

Interview dengan soalan, "tahukah anda bahawa daun teh terus di proses tanpa dibasuh" tu kalau ditanyakan kepada saya, confirm terus saya jawab, "ntah.. saya tak kisah pun sebab saya tak minum teh pun kat umah.".


Sekian umpatan hari ini. Takde Motif.

2 comments:

  1. gelak jap baca entri ni..haha.siyes tapaham gak ape mksud baby b iklan huggies tu.haha

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...