Iklan! Iklan! Sila Click!

16 November 2011

Ini Semua Propaganda Dunia Blog

Sejahteralah ke atas kamu...

Baru je semalam saya tukar setting untuk comment di blog saya supaya tak perlu saya approve lagi. Biar dia kuar terus kat post. Lepas je saya tukar tu, terus saya tengok takde orang pun komen entry yg saya post. 3 entry pun takde orang komen. Sebak jugak rasanya. Walaupun biasanya bukan ramai sangat yang komen, tapi paling tidak mesti en Yusuflaili pengkomen setia yg sgt saya hargai akan komen. Ini, langsung takde. Heran jugak saya.

Biasanya komen baru, saya akan dapat notification di email untuk beritahu saya ada comment yg perlu di approve. Email saya sunyi je. Hinsss.. sob..sob.. sedih. Kat dashboard pun takde pun comment moderation berapa komen yg perlu di approve.

Pastu bila saya check dalam inbox comment kat dashboard, baru le saya perasan, ada rupa-rupanya orang komen. Cuma blogger tak bg notification sama macam sebelum ni. Oooo... Begitu kesahnya. Mane le ke tehe.

So, kesimpulannya tak best jgk kalo takde notification. Sbb nnt saya tak perasan orang ada komen dan terlepas pandang untuk jawab komen. Tapi dalam masa yang sama, nak mudahkan pembaca. Supaya senang, lepas komen terus kuar dalam list komen. Errmm... takpe la.. biar la terus mcm ni. Nanti pepandai le saya alert tentang komen kamu semua. [gaya le mcm ramai sgt nak komen. Hah hah hah. Bajet dive lettew.]

*tajuk entry tu saje nak perhatian je. Saya ni kan attention seeker. Hahaha.

7 comments:

  1. hehe.. saya lagi dulu xletak notification saya tu kak.. tp still alert ngan komen2 dari all readers :)

    ReplyDelete
  2. Taufiq hebat. Sebab tu bleh alert dgn new comment. Akak ni hancho skit kalo bab2 mcm ni. Heheh. :D

    ReplyDelete
  3. dari dulu saya tak de set kan notification tu..saya approve terus komen..tak de masalah setakat ni..

    ReplyDelete
  4. patut ler pg td nyer post x bls..hihihi

    ReplyDelete
  5. Diana : tu la baru nak try ni. Nmpak mcm lagi memudahkan.

    HazyIsle :Akak dah balas la. Wekk :P

    akSARAFendi : Thanks yer. Saya sgt hargainya.

    ReplyDelete
  6. salam;
    betul ke komen saya je yang nampak..masa aku komen banyak jugak blogger lain dah komen dulu..

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...