Iklan! Iklan! Sila Click!

12 October 2011

Perbualan Singkat

[Berjalan menuju ke toilet, Alfir menuju ke tangga nak gi merokok]
Saya : Alfir, ko ada terfikir tak nak brenti merokok?

Alfir : Takde pun.

Saya : Taknak berenti ke?

Alfir : Tak nak. Ngape? Apa lagi la yang ko nak jual ni?

Saya : Hehehehe... [Alamak... dia tau pulak aku nak promote Detox Patch Gold kat dia. Anti-climax betul cerita ni.]

Korang pun kalau nak beli Detox Patch Gold bleh dtg cari aku. Saya jual RM10 je sepeket. Setiap peket ada 10 keping Detox Patch Gold bersamaan dengan 5 pasang. [Buleh pakai utk 5 hari.]. Try la pakai. Bagus ni. Bleh meringankan badan tanpa belajar kung-fu. Kehkehkeh..



5 comments:

  1. salam;
    Apa ke menatang tu...untuk menghilangkan ketagih rokok ke?.

    ReplyDelete
  2. Yusuf : Detox Patch ni utk buang toksin daripada badan. Ada ofismate sy bagi husband dia pakai utk hilangkan lenguh-lenguh badan, tp husband dia pakai sekali je pastu taknak dah, sbb bila pakai tu bleh buat rasa kurang nak merokok. Boleh plak gitu. Heheh. Tapi kalo rasa berat je nak bangun tido. Pastu selalu menguap walaupun tak mengantuk,tu salah 1 sebab toksin banyak.

    ReplyDelete
  3. owhh.. ni cam yang iklan dalam tv tu ke.. buang toksin melalui tapak kaki.. :)

    ReplyDelete
  4. Awie : Detox ni seyh. Try la kalo beran.

    Taufiq : Yes... Tepat sekali. Sekali pakai mesti ringan je badan.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...