Iklan! Iklan! Sila Click!

06 October 2011

Entry Joyah Sedunia


Sejahteralah kamu.

Selain daripada Masterchef dan The Biggest Loser, realiti TV yang saya selalu tengok ialah... ANTM. Tengok Masterchef tu sebab banyak gambar makanan. Pastu mula la asyik rasa nak makan jek. Bila asyik makan, maka jadilah gemuk. Lepas dah jadi gemuk, bleh la masuk Biggest Loser plak khennn?? Hahah. ANTM itu adalah singkatan kepada America's Next Top Model. Sekarang dah cycle 17 tapi kat StarWorld tengah tayang cycle 16. Jadi, konon-konon die hard fan ni... saje la google pasal Hannah Jones ANTM Cycle 16. Sebab dia comel sangat. Tapi dia tak menang pun. Cuma top 3 je.

Hannah Jones



Dah google punye google, teringat semula ANTM cycle 11 di mana salah seorang pesertanya adalah pondan. Alaa... makkluk yang lahir sebagai lelaki tapi mendakwa diri mereka adalah wanita yang terperangkap di dalam tubuh lelaki. Bluwekkk... Alasan semata-mata. Kalo nak jadi gay tu, gay la jugak. Pondan ni nama dia Isis King. Dia lahir sebagai Darrell Walls. Ni muka dia;



*Cantik la sangat Darrell oiii bila ko dah jadi pempuan. Kurus keding je.


Pondan pertama masuk ANTM. Maklumat pasal dia ni, saya kelepet daripada WordPress ANTM ini.

Apa motif entry ini? Huhu.. Motifnya ialah nak tunjukkan bahawa... pondan sedang berleluasa di dunia ni. Dan dapat sambutan plak tu daripada masyarakat sekeliling dengan melihat mereka sebagai 'insan teraniaya' dan harus dibela. ~Pengsan.

6 comments:

  1. salam;
    yelah..dah banyak negara telah menyokong usaha pondan ni..risau aku.

    ReplyDelete
  2. mak suke pondan tau nyahhhhh...

    *libas handbag*

    ReplyDelete
  3. Yusuf : Kat Australia siap luluskan lagi permohonan utk tukar jantina tau. Gendernya ialah :X.

    Qu TaQ : Tapi mak terancam nokkss.... tgn letak kat bahu *what ever....

    ReplyDelete
  4. Yg x tahan tu, yg lawa tu mmg lawa bt0l kalah kite ppuan tulen lg ori ni..

    Yg x lawa tu, xyah cite la kan.. Hihihihi

    ReplyDelete
  5. santik pondan ni *santik sangat*..

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...