Iklan! Iklan! Sila Click!

13 September 2011

Nyamannya Peti Sejuk Ni

Sejahteralah ke atas kamu...

Waktu saya menaip entry lapok ni, perasaan saya rasa mcm saya ni adalah frozen food bebola ayam jenama Saudi. Dah hampir nak membentuk ais dah kat keliling badan saya ni. Sejuk nak mamposss kat level 23 ni. Mentang-mentang semalam saya komplen pasal air-cond panas rasa macam dok dalam kereta tak pasang air-cond. 10 minit lepas tu, saya dengar bunyi air-cond dimatikan. Seminit lepas itu, air-cond dihidupkan semula dengan kelajuan 3000 kuasa kuda [ceh memandai je]. Tapi takkan saya komplen dalam hati pun dierang dengar? Hehehe.. Nampak sangat ke menipunya. Saya komplen depan Joe dgn Shida. Ada kena-mengena ke?

3 comments:

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...