Iklan! Iklan! Sila Click!

24 August 2011

Kenapa Wordless Is Only For Wednesday?

Sesiapa boleh jawab? Wordless Wednesday ni siapa yg start? Jadi kalo camtu, Thursday apa plak? Thoughtless Thursday? Fearless Friday? Sad-less Saturday? Sunless Sunday? Apa ni? Apa semua ini? Korang ni suka taw main ikut-ikut. *dengki~ hahahaha...

8 comments:

  1. Salam;
    jgn begitu dik..jgn peningkan kepala ikut je lagi pun benda yg baik..klu takpun aku ada buat "wordless Fariday"khas utk gbr2 tentang islam je...tak caya pergi ke entry lama aku minggu lepas.

    ReplyDelete
  2. Heheh.. cuma nak tau je sape yg cetus benda tu. Tak pening pun bro.

    ReplyDelete
  3. tak taww , tak taww tak taww jugak kenaperrr.. hehe jom singgah blog i dear =D hepy fasting!

    ReplyDelete
  4. Suka idea awak pasal less, less tu!Bukan apa, wordless tu untuk orang yang busy dan tak smepat buat entry kot.

    ps:Follow awa, fearless...

    ReplyDelete
  5. komen anda dibalas http://www.blogger.com/comment.g?blogID=5414274998667409700&postID=8329060629334513514&page=1&token=1314208437880&isPopup=true

    ReplyDelete
  6. wah...ada scarlett O'Hara disini...suke sgt cite gone with the wind...mana nk carik sequel cite ni ek....hehehe

    sori pn lida...menyimpangkan dr tajuk entry ko hehe

    ReplyDelete
  7. huhuhu.. layan kan aje kereneh dunia blog ne.. ada benda2 cm ne pon bagus gak... kalau ngah xde idea, benda cm ni lah diperlukan.. hahaha

    ReplyDelete
  8. hehehe... tak pyh pening2 pikir.. buat..tak buat pun tak pe.. ari2 lain nk wat wordless pun xpe

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...