Iklan! Iklan! Sila Click!

24 August 2011

Kedai Rakyat 1Malaysia

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini...

Kedai Rakyat 1Malaysia setakat ini baru ada 2. Alamatnya ialah;

1. * Stesen LRT Kelana Jaya
KJ14 Damansara - Puchong Highway
47300 Petaling Jaya
Kelana Jaya
* Tel : Not available at this time [belum dpt untung lagi. Tak mampu nak beli telepon]
* Fax : Not available at this time
* Open daily, 7am - 11pm

2. * Pusat Komersial Komuniti Bandar Tun Razak,Jalan 26/107A,Taman Mulia,Bandar Tun Razak,50000,Wilayah Pesekutuan Kuala Lumpur
* Tel : Not available at this time
* Fax : Not available at this time
* 7am-11pm


Siapa nak pergi boleh pergi. Saya teringin jugak nak tengok. Untuk makluman, kedai rakyat 1Malaysia ini dikontrak kan kepada Mydin Sdn. Bhd. So, boleh agak la harga dia murah macam Mydin kan. Kalau tak silap lebih murah daripada Mydin. Akan datang nak buka 1 lagi di Pantai Dalam. Pastu 4 lagi kat Melaka. Sekian saje info untuk kali ini.

Barang-barang atau produk yang dijual di kedai ni yang saya tengok kat website Kedai Rakyat nampak macam murah je. Cuma cap dia tu putih jela, dengan logo 1 Malaysia. Tapi ada aku kesah?

1 comment:

  1. Salam;
    tempat aku belum ada..belum satu malaysia lagilah tu.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...