Iklan! Iklan! Sila Click!

18 July 2011

Penyanyi Cendawan. Naik. Turun.

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini...

Ramai penyanyi baru yang muncul sekarang ni kan? Malas nak komen pasal 'kenapa semua orang berlumba-lumba nak jadi penyanyi', sebab itu bukan motif entry ini ditulis.

Saya cuma nak mengetengahkan pendapat bertaraf antaraplanet saya tentang : apa yang menentukan seorang penyanyi itu diminati atau tidak. Heylo... bukan senang tau nak dapatkan pendapat ai yang interplanet ni tau... Ohoiii.....

Bagi saya [sekali lagi diingatkan, ini adalah pendapat personal], seseorang penyanyi itu jika ingin diminati, dia perlulah mempunyai 1 kriteria yang paling utama... iaitu LAGU YANG SEDAP selain daripada suara yang sedap. Ala... penyannyi biasanya suara mereka sedap je. Atau setakat boleh-boleh je. Tapi kalau lagu sedap, mesti confirm akan laku. Erm.. tapi tak tau jugak kalau org selalu donlod dari internet je kalau nak dengar lagu sedap dia tu ek? Haaa,, itu nasib dia la. Hahahaha... Sape suruh dia jadi penyanyi.

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...