Iklan! Iklan! Sila Click!

06 July 2011

Follower, Follow Memfollow

Sejahteralah ke atas kamu...

Saya rasa blog yang saya follow agak banyak. Ada blog yang saya follow tu memang dengan seikhlas hati sebab blog tu memang best. Ada blog yang saya follow sebab nak suh dia follow balik tapi selalunya tak dapat balasan pun. Ada juga blog yang saya follow sebab blog tu kawan-kawan punya dan memang berminat nak tau hal kawan-kawan saya. Ye la,.. Kalau nak bertelefon atau berjumpa, memang payah le. So, daripada tak tau apa-apa cerita tentang kawan-kawan, elok jugak kalau skodeng dia kat blog. bleh tau aktiviti yang dia buat. Manakala bagi blog kawan-kawan ofis plak, saya follow mereka untuk tau hal mereka juga supaya ada topik perbualan untuk diperkatakan dengan membincangkan perkara yg mereka cerita di blog masing-masing. {tapi ngape mereka jarang update blog? Tak sudi ke nak cerita kat aku?}.

Sekarang ni saya nak jadi follower kepada blog-blog best yang diupdate setiap hari. Barulah tak boring. Kadang-kadang saya dah terfollow blog yg best, tapi update 3 bulan sekali. Haihhh... Update la blog weiii... Aku nak baca ni...



5 comments:

  1. eh aku sudi je bercite..kdg2 siap live lg cite kat ko kan hahaa..blog ni biasa la plg koman x de cite pun semgg mesti ada 1 topik kdg2 tu sbb malas menaip kuang3

    ReplyDelete
  2. Heheh.. Ko mmg cool ida. Rasanya ko je yg masih rajin update blog skrg ni. Tapi betul jugak kalo alasan malas nak taip tu. Aku pun selalunya malas nak update. [Nampok benor menipu..]

    ReplyDelete
  3. Sila-sila... Sila la jadi follower saya yang paling tegar di alam maya ini...

    ReplyDelete
  4. bile baca blog org aku rasa nak create blog aku gak...akan tetapi x tercreate pn blog...kalau aku ada blog maybe aku akan termasuk golongan mengupdate blog 3-4bulan sekali...hehe

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...