Iklan! Iklan! Sila Click!

20 July 2011

Bilakah Masanya Akan Tiba?..........

...untuk saya tengok filem Transformers. Harap-harap weekend ini peluang itu akan muncul jua.

Sejahteralah ke atas kamu...

Walaupun menonton filem Transformers itu bukanlah salah satu drpd syarat-syarat wajib untuk menjadi manusia yang berjaya dalam hidup, tapi saya tetap teringin jgk nak tengok robot-robot itu bergasak! Biarlah heroin filem tu bukan lagi Megan Fox, tak kira... nak tengok gek. Bagus pun. Saya mmg suka pun Megan Fox tak berlakon citer tu sbb i'm not a big fan of Megan Fox. Saya tak rasa dia cantik pun. *Ayat jeles~. Selain muka palsu yg superficial, dan muncung terlebih.. Lebih baik la dia tak berlakon. Lebih afdol bak kata orang-orang Arab. Kalau tidak bleh mengganggu mood je. Cheh, ntah2 heroin baru tu lebih menyampahkan. Tapi Adha Ku Kayshah? Sebab watak-watak picisan mcm tu tak penting pun, kalau takde pun takpe. Org nak tgk robot berlawan je terbang-terbang sampai hancur-hancur badan... Bukan nak tengok pompuan-pompuan yg seksi takde motif tonggek-tonggek punggung depan robot. *tapi lelaki-lelaki suka la. Walaupun watak itu tak penting langsung kepada jalan cerita.

Erm... lagi satu persoalan... Bilalah agaknya saya ada peluang nak pakai braces ni. Saya pun teringin jugak bergambar senyum nampak gigi macam Maya Karin. Heh heh.. Sawan jugak cita-cita ni, kan?

3 comments:

  1. dah tgk...aku tgk waktu rehat hari jumaat..alamatnye masuk opis cover2 dah kul 3.30pm...scene lawan2 tu lambat la..tp best la...gi la tgk...

    ReplyDelete
  2. Selambe jek ko ni. Nak buat jugak la minggu ni. Heheh... *psstt... jgn bagitau En Z yer.. karang dia nak ikut kang. Keekeke..

    ReplyDelete
  3. haaa selambe tgk wayang waktu keje,lain kali nape tak ajak kita org hehehe..hmm kita pegi tgk kalau ada kesempatan ye sayang..sbb nak juga tgk robot2 tu lawan (padahei nak tgk awek seksi dalam tu) kekekeh kalau syg nak pakai braces,baby pon nak pakai..kena pakai dua2 skali ye..jgn nak senyum lawa sorang2..

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...