Iklan! Iklan! Sila Click!

28 June 2011

Petang Ini...

Petang ini...
Saya nak pergi jogging with my hubby
Sebab beliau nak exercise setelah demam
Tapi saya mesti akan semput selepas berlari 10 langkah
Takpe,.... Saya tergedik-gedik je la kat taman tempat jogging tu
Kalo penat saya relax la tunggu kat kerusi
Sambil tengok beliau berlari sorang-sorang
Atau pun kalau beliau gelakkan saya sebab saya semput
Saya balik umah je masak asam pedas.
Weeehuuu...

2 comments:

  1. ehee.camne nak hidup sihat ni.baru je jogging sikit dah semput.

    ReplyDelete
  2. Itu la pasal Hani.. kena exercise lebih skit la kalo mcm ni. Tiap2 petang kena jogging.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...