Iklan! Iklan! Sila Click!

29 June 2011

Hadiah Kahwin Yang Paling Mahal

Sejahteralah ke atas kamu...

Ari tu, saya ada cerita pasal hadiah kahwin yang seperti hadiah harijadi iaitu barang yang hanya diberikan utk seorang sahaja pakai. Contoh mcm perfume, dan jersi Malaysia untuk En Stormpong. Handbag utk BFF saya. Then kain pasang untuk saya. Kali ni, saya nak hebohkan ke seluruh networking bahawa... saya dapat hadiah jam tangan daripada BFF [bestfriendforever], iaitu Buji. Oleh sebab hadiah itu adalah untuk saya, maka saya suka. Dan harganya, sengaja Buji tak mau tanggalkan supaya saya tau hadiah yang beliau bagi tu mahal. Kekekeke... Well, thanks Buji. FInally, ada juga jam tangan yang saya boleh pakai untuk pegi jalan-jalan kat MidValley pada hujung minggu. Kalau tidak, dok lenjan le jugak jam tangan besi jenama Casio hadiah daripada Pn Atul [juga BFF saya]. *Deyyy... berapa ramai daaaaa ko punye BFF?? Lalalala.. Jwpnnya ialah... BANYAK. Saya bangga sebab saya ada ramai BFF. Waqi juga BFF saya. Cik Azeela dan Sakduyuh juga BFF saya. Naimah pun BFF. Cik Komas pun. Eh, ramai lagi la.. Nanti saya senaraikan dalam entry lain, khas untuk cerita pasal BFF.

3 comments:

  1. wahh..memank mahal pun kalo rm5oo+ kan lyd..brtuah badan dapat bff yg gitu..hihihi..oo jnis guess yer?

    ReplyDelete
  2. BFF Ruleeeee...hahahahahah. tu ahh ramai bff kan...sampai ader yg jeles tu...siap ader bff lain usha fb bff yg lain...siap nak compare mana lebih kena sayang!!! hahaha as long as u happy girll!!! Harga tak tanggal sajer nak berlagak hokeyyyy!!!

    ReplyDelete
  3. I knoe. Mmg utk berlagak dan yg penting aku pun suka sebab aku pun bleh berlagak hokeyyyy.....

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...