Iklan! Iklan! Sila Click!

17 June 2011

Bukan Berniat Untuk Berlagak.. Tapi Sikit La...


Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini...

Saya ada dapur gas baru. Cantik... Branded plak tu. Hehehe... Memang la tak sebanding dengan dapur electric Arezzo. Tapi untuk kegunaan saya, dah memadai. Dah kira hebat dah untuk saya. Dapur gas itu adalah tajaan Pn Rashidah Ismail dan Pn Noor Zuliana Zakaria. Hambik. Nama penuh aku letak. Hahahah.. Terima kasih banyak-banyak. Aku suka dapur gas itu. Nampaknya, makin rajin le aku memasak lepas ni. Kalau dah takde benda sangat nak masak, aku sanggup masak air je banyak2 kali semata-mata nak gunakan dapur gas yang cool itu. Thanks again my dear friends.

Dan satu lagi, periuk kaler maroon tu dihadiahkan oleh Cik Azeela Mohd Ali. Satu-satunya hadiah periuk yang saya terima sebagai hadiah perkahwinan saya. Sungguh berguna. And i like it so very much. Thank you Cik La. Ko memang cool.

Saya tidak dikira berlagak jika saya kecoh kat blog pasal barang-barang yang saya ada, kan? Sebab bukan saya beli sendiri. Entry ini pun hanya sebagai penghargaan saje. Actually, ada banyak lagi barang yang saya dapat. Rice cooker saya dapat 3 unit. Apa benda le yang saya nak buat dgn mereka ye... Saya gunakan 1 je la sekarang ni. Tapi takpe.. Nanti masa nak buat makan-makan kat umah, bleh la saya gunakan ke-3-3 rice cooker yang saya ada. Ceh, berangan je lebih.



2 comments:

  1. Ralat : Dapur gas juga turut disumbangkan bersama oleh En Mohd Suhardi Mohd Noor.

    ReplyDelete
  2. best aper post pasal barang/alatan dapur..hehe

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...