Iklan! Iklan! Sila Click!

19 May 2011

Yey! Dapat Check!

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini...

Ingat lagi tak dengan entry saya tentang Cara Untuk Dapatkan Duit Melalui Internet? Kalo tak ingat pegi baca balik, cepat! Sekarang! :D.

Semalam tak sia-sia saya check peti surat, walaupun kat tangan penuh barang, pastu dah maghrib plak tu [Mek garib sungguh aku ni huhu], sebab surat yang saya tunggu-tunggu dah sampai. Iaitu paycheck daripada Global Market Test untuk point yg telah saya redeem bagi survey yang telah saya lakukan sebelum ini. Saya redeem 1000 points dan mendapat US$50. So, kalo ada sesapa yg nak tau berapa, darab sendiri dengan currency US Dollar. Bukan amount tu yg ingin dihighlight kan di sini, tapi ingin membuktikan bahawa survey ni betul la... Bleh dapat duit.

Cuba tengok date kat atas tepi skali tu. Birthdate saya.... So, nampaknya tahun ni walaupun tak dpt hadiah dari sesiapa, [sob...sob... cedih.] tapi dapat le jugak paycheck walaupun ciput jek. Alhamdulillah syukur nikmat. Kepada Tuhan yang memberi rahmat..



Masalahnya sekarang, kat mana plak saya nak cashkan check ni. Kat Maybank bleh ke? Mintak-mintak le buleh.

2 comments:

  1. macam mana cash out kan?? tolong emel saya,..

    nellythestrange@gmail.com

    baru nak buat ^^
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada tab 'ganjaran' atau points atau rewards dalam akaun kita. Lepas tu bila click pada tab tu, akan ada button 'redeem' atau 'tebus'. Kena tunggu 1000 point baru boleh tebus.

      Delete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...