Iklan! Iklan! Sila Click!

25 May 2011

Kad Kahwen Saya

Sejahteralah ke atas kamu...

Saja nak share walaupun takde kena-mengena dengan hidup korang. Lagipun, dah ramai yg dah tengok kad kawen saya ni. Tapi nak jugak letak kat blog. Alalalala...



Kad ni, dipilih oleh En Stormpong. Tapi tak tau la dia pilih yang ni sebab dia memang betul-betul suka kaler ni, atau sebab dia tau saya suka pink jadi dia pilihkan dulu apa yang dia rasa saya akan suka. Tak kisah la. Kad pun dah printed, dah siap diedarkan pun. Jadi, sesiapa yang kenal saya dan belum dapat kad, sila ingatkan saya ye. Mungkin saya terlupa, maklumlah... umur saya ni dah lanjut. Lagipun saya selalu makan semut buat ulam dgn nasik. Kuheh kuheh.

Peta pun ada. Ini adalah peta kad kahwin untuk ke Sungai Lembing. [*Promote kampung sendiri. Heheh]



Peta canggih ni abang saya buat tau. Hebat tak? Hehehe.. Walaupun warna dia tak matching dgn warna kad saya yang kaler pink tu, tapi takpe... yang penting jelas.

6 comments:

  1. wah..dah nak kawen yer..tahniah... semoga semuanya berjalan lancar.. cute kad kawen tu... (:

    ReplyDelete
  2. Kyo : Thank you for the wishes.
    Sherlyza : Nnt saya bagi ye... Sorry, bukan sengaja tertinggal, tp sbb masa saya menulis kad tu kita belum berbual mesra lagi. Kekeke. Nnt saya pegi tingkat doblas ye.

    ReplyDelete
  3. buat sendiri ke kad ni? blh la ajar klu buat sendiri. nak try gak buat kad sendiri...mesti seronok dpt tunaikan aper yg bersarang dlm kepala ni...hehehehe.... :)

    ReplyDelete
  4. Ija : bukan buat sendiri ni. tempah di www.kad-kadkahwin.com. Cuma yg bagusnya, mereka boleh customize kad kita tu mengikut yg kita nak. Nak tukar font apa.. Nak letak bunga ke. Nak tambah reben ke. Mereka akan layan. Harap2 info ini membantu kamu ija .:)

    ReplyDelete
  5. amboi kak...peta tu hebat ye...hehe

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...