Iklan! Iklan! Sila Click!

24 May 2011

CELCOM COOL!!!

Sejahteralah ke atas kamu,...

Kali ni saya nak promote Celcom New XPax kat korang. Sape yg dah lama pakai Celcom Prepaid, saya cadangkan supaya tukar plan kamu kepada new XPax ni. Nama dia X2. Jimat. Murah. Betul-betul ni. Tak ada agenda tersembunyi atau cas tersembunyi pun. Sila lihat iklan ini...





Saya dah tukar dah semalam. Dan kadar baru XPax ini memang sungguh jimat. Bertukarlah sekarang! Cheywah!

Cuba la kira sendiri... 10 minit harganya 28 sen je. Katakan kamu nak bersembang 1 jam, maksudnya 60 minit. Jadi, 28sen x 6 = RM1.68 saje. Wowwww... Murahhhhhhhhhh.... X2 ni dah dilancarkan 1 April baru-baru ni. Jadinya sesiapa yg beli SimPack Celcom selepas 1 April dah memang otometik X2. Dan bagi pemilik XPax lama yang nak tukar plan, boleh ikuti langkah-langkah berikut...

1. Send SMS MIG X2 ke 28882.
2. Tunggu reply. Nanti Celcom akan kata RM5 akan ditolak utk migrate plan ni.
3. Lepas tu reply MIG YES ke 28882.
4. Tadaaaa... Dah bertukar.

Atau satu lagi kaedah;

1. Dial *118#.
2. Reply 4
3. Dan reply ikut arahan yg diberikan. Senang jek. Kacang Ngan Yin je.

Saya promote ni tak dapat untung apa-apa pun tau. Celcom tak bagi saya komisen pun. Tapi ikhlas nak share dgn korang, betapa bestnya Celcom ni. :D

1 comment:

  1. Keburukan dia, apabila kita call kemudian touchling services, tetap kena potong 28 sen

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...