Iklan! Iklan! Sila Click!

14 May 2011

Bunga Telur Lagi

Sejahteralah ke atas kamu..

Daun-daun hijau bersinar ini untuk saya cantumkan dengan bunga telur. Asalnya semasa beli, daun-daun tu melekat kat batang tu banyak-banyak.



Jadi, terpaksa saya cabut satu demi satu untuk dapat setiap helai daun. Sambil mencabut daun-daun ni malam semalam, saya tgk TV. Tp tak tgk rancangan apa pun. Sebab takde rancangan yg best pun. Kalo ada rancangan yg bermanfaat pun kat National Geography, tp kalo nak tgk, kena fokus plak dah tu nnt tak jadi le keja saya. So, saya tune to channel 180. Irama Malaysia. Channel ni hanya play video-video music lagu tempatan. Channnel 705 plak video music international je yg banyak, tp sekali sekala bleh layan jgk la kalo saya malas nak pandang TV, hanya setakat nak dengar dan jeling sikit-sikit je TV tu.



Pastu, ada rancangan ulangan utk siaran radio pagi saluran Aktif FM kat channel 180 tu. Ntah sape ntah mereka interview, kumpulan Indie yang bernama Couple. Tapi itu tak penting pun. Yang penting nya... kalo kamu perasan dlm gambar ni... Hehehe... Tulisan pada bahagian atas monitor flat screen tu... Kekekekeke.... Tidak ku sangka. Tulisan tu ditulis menggunakan liquid paper ke? Ada lagi ke style tagging inventory mcm tu? Hahaha.. Very the cute la Kerajaan Malaysia ni. Dah le kuar TV plak tu. Hebat-hebat.

1 comment:

  1. Salam sis, cari idea kat sini buat bunga telur..follow u also..mai la visit page sy.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...