Iklan! Iklan! Sila Click!

29 May 2011

Blogwalking

Sejahteralah ke atas kamu...

Tak tau la siapa yang mencipta istilah Blog-walking ni, yang pasti aktiviti ini adalah sesuatu yang saya memang tak suka nak buat.

Apa blog-walking ni? Persoalan ni bagi bloggers tegar yang memang dah otai gila khinzir, memang tak patut ditanyakan lagi. Tapi bagi budak baru belajar, meh sini saya nak ambil galah dan tolong jolokkan buah cempedak di luar pagar tu. Blog-walking ni adalah kamu berjalan di atas blog orang lain. Caranya, kamu letak screen notebook /monitor kamu di atas lantai, dan berjalan setempat di atas monitor tersebut kamu lawat blog orang lain dan baca dan tinggalkan message kat shout box dia dengan ayat-ayat default seperti, "SInggah sini", "Jalan-jalan kat blog ini" dan bla..bla..bla..

Saya sebenarnya nak bitau bahawa... saya tak tau kenapa saya malas sangat nak blog-walking. Banyak kali saya cuba untuk blog-walking, baca entry then 2,3 blog je saya dah fed up. Nak kata blog tu tak best, tak la jugak. Ok je saya tgk. Tapi saya tak tahan nak mengadap lama-lama membaca dan digest semua entry yang org tulis tu. Banyak sangat info dalam satu masa, bleh explode otak saya. nampak sangat otak aku lembab

2 comments:

  1. slm..
    sy blogwalking blog awk je.. hehehe..
    x sbr nk tunggu entry psl selamat diijabkabulkan...

    ReplyDelete
  2. slm..
    sy blogwalking blog awk je.. hehehe..
    x sbr nk tunggu entry psl selamat diijabkabulkan...

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...