Iklan! Iklan! Sila Click!

27 April 2011

Lagenda Budak Syaiton.


Sejahteralah ke atas kamu.

Ini kali ke-2 saya menangis bila tengok filem cinta selepas filem P.S. I Love You. Huuhuhuhu... Sebelum ni, kalo saya nangis tgk filem pun hanya filem yang berkenaan kekeluargaan, tentang hubungan anak dgn mak ayah, atau adik kakak dan abang. Walaupun sejak dulu saya rasa saya mencintai seseorang, tapi kalo tgk filem cinta, saya tak plak nangis. Malah siap rasa orang dalam filem tu bodoh sbb tah hapa2 nangis, padahal putus cinta aje pun. Heheh.. Tapi ntah la... Sejak-sejak dah makin hampir nak menikoh ni... Bila tgk 2 filem cinta yang saya sebut kat atas tu, saya bleh menangis plak. Menangis selok plak tu. Agaknya, saya dah betul-betul temui cinta yang sejati kot. [Selain daripada cinta Allah kepada hamba-Nya la kan..]. Mungkin sebelum ni hanya cinta yang fana.


Apa laa... Tapi bagi saya filem Lagenda Budak Setan ni memang sedih la. Cuma part kemesraan tu agak tak sesuai bagi 2 orang yang mengaku sebagai Islam. Pastu pandai plak dia pasang lagu sedih 'Bila Cinta' tu pada waktu-waktu sedih. Huhu.. Sungguh berkesan di hati.



4 comments:

  1. huwaaaaaa...aku dok carik cite p.s i lap u ni dah lama...x jmpa pn lg...burnkan la kat aku...kalo ada lagenda budak syaiton ni pn jalan je la skali hehehe

    ReplyDelete
  2. Aku dah share kat NB aku. Copy la yer. Dlm folder Movies/Siap Ditonton

    ReplyDelete
  3. wey nak copy jugak. tapi citer LBS tu memang sedey la, bukan aku jer nangis. laki aku pun meleleh ayaq mata. boleh pulak aku tanya dia apasal dia nanges.kehkeh..kot la terkenang awek lama ker

    ReplyDelete
  4. Kakak Chomel, copy le. Nnt aku masukkan nama ko dlm share list tu.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...