Iklan! Iklan! Sila Click!

22 April 2011

Kad Kawen

Sejahteralah ke hatas kamu.

Kad kawen saya dah siap. Baru je terima bungkusan yang diposkan kelmarin. Erm... Tapi kad kawen saya biasa je. Tak gilang gemilang pun. Tapi saya suka. Sebab En Stormpong yang pilihkan. Cuma saya tak pasti, bila sepatutnya kad-kad tersebut boleh diedarkan kepada kawan-kawan? Saya takde experience la. Jadi, bantulah saya Kak Sri Diah. Huhu...


2 comments:

  1. adakah nasihat saya untuk meletakkan GPS no untuk lokasi rumah telah diguna pakai dalam kad kawen tersebut?? jika ya "hebattttttttttt" jika tak "Degilllllllllllllll"

    ReplyDelete
  2. Dah, aku letak coordinate umah aku. Peta dia pun mmg jelas, kalo tak jumpa jugak umah, don't know what to say la kan. Hehehe.. Nnt aku kirim dgn abg ipar ko kad tu bleh tak? Dia nak tak layan permintaan pekerja bawahan dia yg cemerlang mcm aku ni? Huhu...

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...