Iklan! Iklan! Sila Click!

19 April 2011

Hati Gundah Jiwa Lara

Mula-mula tayar saya pecah masa on the way nak pegi umah kakak saya 2 minggu lepas dekat Duke. Sekarang pun masih pakai tayar spare yang bunganya semer dah hampir nak licin. Pagi tadi, lepas parked keta kat Upper 7, bau hangit plak. Aduhh.. Gundah betul rasanya. Waktu-waktu susah macam ni, yang banyak nak perlukan duit, time ni jgk la dia nak buat perangai. Ya Allah... tolong lah aku.... Putus asa rasanya. Letih. Penat. Serabut otak. Semua ada. Kad kawen ni plak blum siap lagi. Saya sangat stress + tension + lost + bla bla bla.

2 comments:

  1. jgn putus asa lg cik alid...byk bondo laie nak kene bt...awal2 lg dah rasa cam2 camne lak ngan byk mender yg remeh temeh pasni huhu...kad kawen patut hujung bulan ni dah dpt..skrg kad kawen in progress kn?

    ReplyDelete
  2. Tak dpt nak elak la kak atul drpd berperasaan gundah ni. HUhu.... Wp tau lebih byk ujian menanti.. Tp yg mana ada ni.. aduh... very the letih la..

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...