Iklan! Iklan! Sila Click!

21 April 2011

Aku Masih Dara ~At Least Buat Masa Sekarang. Heheh.


Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini...


Sape dah tgk filem Aku Masih Dara, angkat tangan??? Ok.. turun tangan. Saya baru je tgk 2 hari lepas. Itu pun copy dari server movie Badam. Pendapat saya yang tak pakar tentang filem ni, jalan citenya quite okay. Takde banyak yang saya boleh query atau persoalkan tentang jalan cerita. Tapi kalau nak kata bagus sangat pun tak jugak. Setakat tahap biasa2 je, dan masih boleh diterima la. Yang penting Asyraf Muslim jambu. Hehehehe.. Tu je la.

Filem tu, kalau dengar dialog-dialog dierang, perghh.. agak menakutkan juga. Statements yang keluar daripada mulut pelakon2 semasa melakonkan filem tu, kadang2 rasa mcm tak sangka pernah kuar daripada mulut seorang hamba Allah. Saya faham itu hanya lakonan. Tapi lakonan dalam drama tu kan dikutip daripada kisah sebenar masyarakat. Yelah, kalo takde, takkan org bleh buat filem plak. [Filem aksi atau science fiction tak termasuk la ye]. Lakonan Diana Amir sebagai Hani tu rasanya agak berjaya dan terlalu real. Sampai saya rasa seolah-olah tu memang diri dia yang sebenar. Dan bagi saya Diana Amir tu agak cantik juga. Memanjang pakai suar pendek dlm filem tu. Fuhhh... Saya yang pompuan ni rasa agak nerves menengok dia pakai suar pendek tu. Lelaki tengok tak tau la rasa oren ke stoberi.

Pastu, Farid Kamil plak, sungguh menggelikan. Dengan rambut mcm penyapu. Pastu ade aksi geli2 dengan Diana Amir, eeiiiyaque!! *Kalo dah tak minat tu... Serba tak kena la kan? [Saya mmg agak kureng dgn Farid Kamil.~Ader Farid Kamil kesah kalo saya kureng dgn dia? Hahahah.. Sudah tentulah jawapannya tidak... Lalalalala].

Ok... Itu je la. Lagi skali ingin diingatkan... Bahawa, Ashraf Muslim itu jambu orangnya... Dengar citernya, dia dah nak bertunang ek? Hehehe.. Sempat lagi gossip. Nasib baik saya dah bertunang, kalo tak... keciwa la aiiiii... Huhu...

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...