Iklan! Iklan! Sila Click!

07 January 2011

Pencuri Masa

Sejahteralah ke atas kamoo yang membaca blog ini...

Sebenarnya saya banyak kerja yg perlu dilakukan. Tapi, berehat sebentar la bersama blog.

Waktu rehat tadi, saya pegi tempah baju pengantin di somewhere, over the rainbow bersama OrgKgBaru dan JekJan.

Baju kahwin, saya tempah je. Tak sewa pun. Saje taknak sewa. Sebab nak simpan walaupun hanya nak pakai sekali je. Gedik kan?

Tetiba je saya rasa mcm takde apa plak nak citer. So, abih kat sini je la entry ni. Hahahah.. Jgn marah yer. Peace...

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...