Iklan! Iklan! Sila Click!

24 December 2010

I.D.E.A

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini...

Jam : 1.33am

Kalo Mr Storm tau saya masih berjaga selewat ini sekarang, mesti saya kena nasihat dengan nada tegas oleh beliau. Huhu. Dan kalau pagi esok saya susah nak bangun tido, mesti saya tak sempat nak masak untuk bawak bekal, then saya lambat sampai ofis. Pastu bila JekJan tanya kenapa lambat, bleh la saya salahkan jiran saya yang park keta dia blocking keta saya. Kehkeh.

Blog saya sejak kebelakangan ni seolah-olah terbiar. Ntah la kenapa. Saya nak post a new entry, tapi takde idea. Dah puas perah otak sekali dgn tempurung kepala utk kuarkan idea.. tapi tak juga kuar. Agaknya sebab saya bahagia, ilham pun terus tak keluar. Ooppss... Sebelum ni, yang bila saya post entry banyak2 tu, bukan sebab tak bahagia. Bahagia jugak. Cuma sekarang lagi bahagia. Erm.. MamaJue dgn OrgKgBaru mesti tumpang gembira bile dgr saya bahagia kan? Sebab dulu time saya sedih, mereka berdua le yg mengadap muka saya. Hehehe.

Ok.. Tu je la. Lain kali la sambung. Seriously... Tak ada idea la.

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...