Iklan! Iklan! Sila Click!

01 November 2010

Goodbye My Love...

Kita akan berpisah... Untuk sementara waktu... you takkan dapat jumpa I lagi. Tapi lebih tepat lagi ialah... I yang tak dpt jumpa you. I'm gonna miss you so really much. I terpaksa. Demi masa depan hidup I yang lebih gemilang. I rela lepaskan you. Bukan you ajer tau. Kawan-kawan you pon.

I takkan lupakan bau you dan rasa you yang sedap itu. I akan selalu terbayang-bayangkan you apabila I nampak kelibat you. Sedihnya I rasa you know. Because, for all this time, you're my favorite. Tiada apa yang dapat menggantikan you dalam hidup I.

Nanti bile tiba masanya... I akan dtg cari you ok? Di Famous Amos. Yeahh... Semoga kita akan bertemu lagi duhai Dark Chocolate kegemaran ku. Dan juga kawan-kawan you iaitu; Apple Crumble. Soft cookies. Desert. Cheese Cake. Dan semua jenis makanan-makanan gemuk yg tak berapa nak murah utk dibeli selalu. I akan mula berjimat utk mengumpul uwanggg yang lebih mem'pakcik kayo'kan I. Tapi sekali sekala, I bleh la jumpa you. Itu pon if any of my frens hadiahkan you pada I. Hahaha...

Moralnya... Selagi aku tak lalu kat Famous Amos... Selagi aku tak nampak kelibat coklat dan cookies.... Aku masih terselamat. Oleh itu... Famous Amos akan aku banned! Yeehuuu....

Alamakkk.. Lapor la plak malam-malam ni. Jap la.. nak gi makan cookies jap. Hehehe... [Sempat beli cookies sebelum sampai umah tadi. Hahahahah.. Rosak program.]

5 comments:

  1. Lyd..jom p famous amous kat kl sentral.. :)

    ReplyDelete
  2. Haa.. Mula la tu nak pengaruh aku. Takde..takde. Aku tabah... Kehkeh.

    ReplyDelete
  3. dah bertambah barang sekilo dua lagi kah akan jisim kamu? hehehehhehe...

    ReplyDelete
  4. erm..erm..tadi bukan ada order ke? kihkih..kira cancel ke jadi tu?

    ReplyDelete
  5. Kira jadi la Kakak CHomel. Yg tu last... last.. heheh...

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...