Iklan! Iklan! Sila Click!

25 October 2010

Tangkap Muat

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini...

Apa perasaan ko, kalo ko tengah lepak-lepak kat umah... tetiba ada orang beri salam, pastu bila ko tgk... rupa-rupanya Sarimah Ibrahim. Kemudian dia kata.... tujuan dia datang tu untuk make over ko, becoz of... pasangan ko minta tolong dia dan krew rancangan tu transform rupa ko. What the frog???

Kecik hati ke apa kalo aku yg kena gitu. Bukan sebab aku rasa aku dah cukup cantik sampai takleh terima perubahan. Tapi,..... Kalo yer pon tak cantik.... takyah le sampai satu Malaysia tau. Malu tau tak? Bayangkan le... tetiba je kena pakai baju ikut pilihan penasihat fesyen dalam rancangan tu, yang kadang-kadang mmg tak ikut kesesuaian kita. Terlampau terdedah ke. Terlampau ketat ke. Pastu biler kita kata kita tanak, dierang kata kita 'difficult'. Ampeh je.

Tak faham aku, kadang-kadang bila suami sendiri yang takleh terima isteri dia seadanya. Ishh... Ader ke putat??

*Rancangan Tangkap Muat disiarkan di Astro Ria dan dihoskan oleh Sarimah Ibrahim, dibantu oleh Zulfadli dan Rizalman.


1 comment:

  1. awww...x kuase ai..hahahah...hade ke patot rancangan camni pon wujud...bersyukurlah dgn apa yg ada..

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...