Iklan! Iklan! Sila Click!

01 October 2010

Pengumuman Penting Untuk Usahawan Internet

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini....

Saya tau ramai usahawan-usahawan di luar sana yang menjalankan perniagaan secara online dan memiliki web atau blog sendiri bagi mempromosikan produk mereka. Bagus. Tak ada masalah. Tapi bagi usahawan-usahawan internet semua, saya ingin mengingatkan bahawa....... jeng...jeng...jeng... jangan lupa untuk meletakkan no pendaftaran perniagaan atau no syarikat anda di web/blog masing-masing yer. Sesiapa yang belum daftar, sila la daftar perniagaan anda di Suruhanjaya Syarikat Malaysia [SSM]. Sebab...... Nanti SSM akan membuat pemantauan perniagaan di internet dan akan memeriksa perniagaan itu didaftarkan atau tidak. Jadi... itu sahaja... Daaaaaa.....

4 comments:

  1. klo jual kukis kecil kecilan pun kene kee??he3

    ReplyDelete
  2. Tak pasti plak... Nanti saya update semula bila saya tau yer...

    ReplyDelete
  3. ni utk yg buat bisnes pakai blog je kan? yg jual ruang sewa iklan x yah kan? hehe

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...