Iklan! Iklan! Sila Click!

24 October 2010

Komentar = Komen Sebentar

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini.....

*Cun nyer lah Maya Karin ni. Baju merah dia pon cun. Gila lah. [Taip entry sambel tgk Nona].

Nona
Senator Dr Masyitah Ibrahim berkata [di dalam temubual Nona tentang perkahwinan beliau] : "Pertama kali suami saya melihat aurat saya adalah pada malam pertama selepas bernikah... Waktu itu la pertama kali suami melihat rambut saya.."
Lyd says : Ko biar betik ustazah??!! Fenin lah... fenin...



On Board
Sticker di kereta "Child On Board" @ "Princess On Board" @ "Preggy Woman On Board" @ "Mafia On Board"..........etc..
Lyd says : Who's on the board has nothing to do with me. I don't even care!! [Wah Cik Lyd, maki nampak??!! Huwah...huwah]


Rambut
Kadang2 aku terfikir nak bleach rambut aku biar jadi kaler blonde. Kehkeh. Tapi confirm rupa aku akan jadi mcm orang utan. Hehehehe...

Saiko
Saiko itu bermaksud.... Ko gila.

Healthy Food
Cubaan untuk memasak makanan yang berkhasiat telah mengakibatkan belanjawan aku jadi huru hara bagi bulan ini. Ikan. Sayur-sayuran. Haih.... Ikan bilis pon mahal.


Kampung
Dah lama aku tak balik kampung. Cdgnya nak balik time raya aji nanti. Cuti lama2 sampai mak abah halau aku balik KL. :D

Pindah
Aku menyahut cabaran hopismateku untuk menjadi housemate beliau. Jadi, aku akan berpindah rumah dalam waktu-waktu terdekat ini.... [Mesti beliau berkata dalam hati "Biler masa plak aku cabar ko ney? Bkn ko ke yg merayu-rayu nak jadi horsemate haku?"]

Bonus
Yeyyyy!!!! Banyaknyer benda nak buat dengan duit bonus. Mintak-mintak le dapat 12 bulan gaji. [Jgn mimpi. Keja malas. Nak bonus banyak. Wakaka]

Periuk
Kena beli periuk dan peralatan-peralatan memasak untuk pindah ni. Sbb boleh dikatakan, semua peralatan masak yg ader skrg adalah milik current housemate. Saya hanya ader 1 je kuali. Ngeeee...

5 comments:

  1. aku mewakili "beliau" utk tajuk "pindah": jgn berharap sgt kat aku tau..aku pon x tau lgi ni nak dok mana..jdi ke dak..sbb smpi skrg x dpat umah lagi..hehe

    ReplyDelete
  2. lor korang ni biar betik! nak pindah, rumah pun tak dapek lagi ke.

    ReplyDelete
  3. kalo kt area umah aku ni ko ok tak? Aku try cari kat area sini gak kot. Seang skit. Dekat dgn MidValley. Oopps.. I mean, dekat dgn office.

    ReplyDelete
  4. aku klu bleh nak kat area umah aku gak sebab...mmm no.2..rahsiaaa..hehe

    ReplyDelete
  5. hahaha... Ader plak gitu. Haa.. Ok..takpe. Aku pon ader lagi 3 bulan kat umah skrg sebelum aku kena kick out. So, tak kisah le.. kalo ko dah nak pindah nnt, just let me know.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...