Iklan! Iklan! Sila Click!

04 October 2010

Cheese

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini...

Lepas makan spagetti dengan meletakkan setambun cheese kat atas tu, makan pulak Fish Pie yg kat atas tu juga ada setambun cheese, ketupat + sate goreng, lemang + rendang ayam bersama air tebu... Sekarang saya rasa jantung saya macam sedang bekerja keras nak pam darah saya yang dah bercampur dgn kolestrol yg banyak ni. Adehhhh.... Semput nafas... tolong! tolong!

2 comments:

  1. Salam sejahtera atas kamu,

    Takper kalau makan banyak pun,sebab kamu ni jenis susah gemuk....

    ReplyDelete
  2. ala terlepas makan sodap. bila nak buat lagi? biar aku jogging banyak2 dulu yer.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...