Iklan! Iklan! Sila Click!

12 September 2010

Yey! Raya Datang Lagi...

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini.....

Raya tahun ni, saya tak beri duit raya pun kepada anak-anak buah saya. Sama mcm tahun-tahun lepas juga. Kehkehkeh. Pokai betul le mak sedara dierang ni. Walaupun segan gila, tapi bila anak-anak buah minta duit raya, saya boleh je maintain buat muka tak bersalah. Nak bagi duit raya kat anak buah seramai 31 org, yang terdiri daripada berbagai-bagai peringkat umur... erm.. agak memeningkan. Kalo boleh nak beri duit raya kat semua anak buah. Nak beri banyak tak mampu, tapi kalo nak bagi RM5, takkan anak buah yang umur 23 tahun yang masih belajar pun nak bagi amaun yang sama?? Kalo bagi kat yang kecil je, dan yang besar tak dapat, nanti ada yang kata tak adil. Last-last, baik takyah bagi semua la. Hehehehe.... ~ Alasan

Saja nak share gambar-gambar raya yang tak seberapa ni....



Walaupun saya tak bagi duit raya, tapi saya berjaya mengalih fokus mereka untuk melepak di bilik saya sambil main game Plants VS Zombies... Hahaha. [Ily, Marwan, Ilham]



Sempat plak saya promote baju kurung modern yang saya jual kat kakak ipar saya di internet. Nampaknya beliau hampir nak termakan dengan hasutan saya....


Mak, Ummar, Ammar.




Takder motif [permandangan dari tingkap bilik saya. Sungguh 'Green green grass by a river' kan?

Ni aje la gambar-gambar semasa hari raya pertama yg saya sudi nak share dengan kamu. Ramai lagi yang belum balik masa ni. Ada 4 family lagi yang tak ada. Tunggu cerita bagi raya kedua plak ye. Dahhhhhh....

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...